تهران - ایرنا - همزمان با پنجمین روز از هفته دفاع مقدس از وكلای ایثارگر در نشستی با عنوان از جبهه تا محكمه تجلیل شد.

به گزارش روز یكشنبه خبرنگار اجتماعی ایرنا، حسین آبادی رییس كانون وكلای مركز در پیامی به این نشست با اشاره به اینكه حق دفاع از حقوق طبیعی انسان ها است و دفاع از میهن از مهمترین این حقوق است، ضمن گرامیداشت رزمندگان هشت سال دفاع مقدس از شهدا و ایثارگرانی كه در لباس وكالت از جبهه تا محكمه علیه زورگویی ها در نبرد هستند، قدردانی كرد.
علیرضا آذربایجانی یكی از نواب رییس كانون وكلای دادگستری نیز در پیام خود از وكلایی كه در دوران دفاع مقدس از میهن دفاع كردند و امروز در حوزه دفاع از حقوق شهروندی فعالیت دارند، قدردانی كرد.
اسماعیل مصباح اسكویی، نایب رییس كانون وكلای دادگستری مركز در این نشست با بیان اینكه در دوران هشت سال دفاع مقدس همه مردم از دستاوردهای انقلاب اسلامی و استقلال تمامیت ارضی كشور دفاع كردند، اظهارداشت: امروز در كشورهای خاورمیانه و جهان آتش و خون برپاست ولی امنیت و اقتدار نظام اسلامی مدیون خون شهدا و رزمندگان جبهه های حق علیه باطل است.
وی افزود: وكلایی در جنگ شهید شدند و یا نقص عضو پیدا كردند و امروز وكلایی هستند كه شعار جبهه تا محكمه را تحقق بخشیدند.
مصباح اسكویی با بیان اینكه دركانون وكلا برای پذیرفته شدن ایثارگران دركانون تسهیلات درنظرگرفته شده است، افزود: در دادگاه ویژه انتظامی قضات نیز این موضوع تایید شده است.

** جنگ نرم در عرصه های مختلف همچنان ادامه دارد
مشاورمعاون اول قوه قضاییه گفت: اگرچه دفاع مقدس و جنگ سخت تمام شده است اما جنگ نرم در عرصه های مختلف همچنان ادامه دارد.
حسین ذبحی با اشاره به حضور نیروهای مستشاری كشورمان در سوریه و عراق، اظهارداشت: امروز ما در سنگرهایی جلوتر از مرزهای كشورمان در حال جنگ هستیم.
وی دفاع مقدس و تفكر بسیجی را جدایی ناپذیر دانست و گفت: همچنان كه تفكر و اندیشه و ایدئولوژی قرآنی، فرهنگی است كه درسال های پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس وجود داشته، امروز نیز راهگشا می باشد و نمونه عملی آن موفقیت نیروهای بسیجی كشورمان هم در فتح و هم درحفظ و استمرار پیروزها در جنگ سوریه و عراق است.
وی ادامه داد: فرهنگ بسیجی در جبهه های جنگ نرم ضرورت كنونی جامعه ما است چرا كه اگر فرهنگ بسیجی از جمله فرهنگ سلامت، پاك دستی، معنویت و ایثار، دوری از پلیدی ها و زشتی ها در جامعه وجود داشته باشد، با جرایم مالی، سوء استفاده ها، كلاهبرداری ها، جرایم مواد مخدر مقابله می شود و این مقابله با گسترش فرهنگ بسیجی محقق می شود.
ذبحی با بیان نقش وكلا درمحاكم و اینكه وكلا یاور حقیقی قضات برای نیل به حق هستند، از سهولت دسترسی به وكلا انتقاد كرد و گفت: مردم وكیل معاضدتی را نمی شناسند و ضمنا باور ندارند كه این وكیل ها بتوانند از حقوق آنان دفاع كنند.
وی از ضعف فرهنگ مراجعه به وكیل انتقاد كرد و لزوم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در این مورد را ضروری دانست و افزود: اگر مردم ما در روابط حقوقی از نظر وكلا بهره مند شوند، درصد قابل توجهی از پرونده های حقوقی و قضایی كاهش می یابد و احقاق حق و تحقق عدالت را در پی دارد و ما در پی قضا زدایی هستیم.
مشاورمعاون اول قوه قضاییه، دفاع از حق با نگاه حق طلبانه را رسالت بزرگ وكلا دانست كه می بایست از سوی جامعه وكلا پیگیری شود.
در پایان این نشست، از هشت وكیل برگزیده جانباز، آزاده، رزمنده و خانواده شهدا تجلیل شد.
اجتمام/3229/1569/1724خبرنگار: حنانه شفیعی - انتشاردهنده: علی حبیبی