به گزارش ايرنا، حسن مستفيد روز سه شنبه در آئين نواختن زنگ گردشگري در يكي از مدارس شهرستان همچنين به ضرورت احداث موزه در اين شهرستان اشاره كرد و گفت: نبود موزه موجب شده است تا آثار مكشوفه اين شهرستان به ويژه در قلعه ضحاك و اطراف آن به موزه هاي ساير شهرستان ها منتقل شود.
وي معرفي بيشتر ظرفيت هاي گردشگري و صنايع دستي اين شهرستان را نيز خواستار شد و گفت: شناساندن ظرفيت هاي اين شهرستان نيازمند تلاش مسئولان حوزه ميراث فرهنگي و گردشگري است.
عليرضا پاشايي مسئول اداره ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري هشترود نيز گفت: تا زمان حاضر 54 اثر تاريخي و گردشگري در اين شهرستان به ثبت رسيده است.
وي به قابليت ها و توانمندي هاي بالاي هشترود در عرصه توليد صنايع دستي اشاره كرد و گفت: بايد علاقه مندان به توليد صنايع دستي تشويق و ترغيب شوند .
وي از ايجاد و راه اندازي بازارچه دايمي صنايع دستي در هشترود خبر داد و گفت: كلاس هاي توليد صنايع دستي در اين شهرستان داير است.
زنگ گردشگري با حضور فرماندار هشترود در مدرسه نمونه دولتي شهيد باهنر اين شهرستان به صدا درآمد تا دانش آموزان در نخستين روزهاي سال تحصيلي جديد با ظرفيت هاي گردشگري اين شهرستان آشنا شوند.
به گزارش ايرنا در اين مراسم از دانش آموزان فعال در حوزه گردشگري تجليل شد.
قلعه ضحاك در 28 كيلومتري جنوب هشترود و بر بالاي تونل راه آهن تهران - تبريز و مابين 2 رود قرانقو و شورچاي قرار دارد.
اين قلعه از هزاره دوم پيش از ميلاد تا دوران تيموريان برپا و در دوره اشكانيان بسيار پر رونق بوده است و برخي ها معتقدند كه قلعه ضحاك همان قلعه اژدهاك مادها است و آثاري هم از ديوارچيني اورارتوييان در آن ديده مي شود؛ برج هاي ديده باني اشكاني قلعه هم چنان سالم مانده است.
شهرستان هشترود با حدود 70 هزار نفر جمعيت در 121 كيلومتري تبريز، مركز آذربايجان شرقي قرار دارد.
خبرنگار: جليل دين محمدي/ انتشار دهنده: پرويز انصاري
7486/ /3071/3072
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۹
مراغه - ايرنا - فرماندار هشترود ثبت جهاني قلعه باستاني ضحاك را خواستار شد و گفت: اين قلعه از آثار دوره اشكاني است كه هر ساله هزاران نفر از گردشگر داخلي و خارجي از آن بازديد مي كنند و در صورت ثبت جهاني مي تواند نقطه عطفي در شناساندن ظرفيت هاي اين شهرستان باشد.