تهران- ایرنا- نتایج یك مطالعه جدید نشان می دهد كه ویار و یا حالت تهوع صبحگاهی در دوران بارداری به رغم ناراحتی هایی كه ایجاد می كند، خطر سقط جنین را كاهش می دهد.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه اینترنتی ساینس الرت، ویار صبحگاهی در اوایل دوران بارداری به اندازه زیادی شایع است و به آن 'بیماری صبحگاهی' نیز گفته می شود زیرا بیشتر در ساعات اولیه صبح بروز می كند و به تدریج در طول روز بهبود می یابد.
محققان موسسه ملی بهداشت آمریكا در یك مطالعه جدید دریافتند كه تهوع و استفراغ در دوران بارداری با كاهش خطر سقط جنین ارتباط دارد.
'استفانی هینكل' متخصص همه گیر شناسی از موسسه ملی بهداشت آمریكا می گوید: اعتقاد بر این است كه تهوع نشان دهنده بارداری سالم است اما تا كنون شواهد متقن چندانی برای تایید این باور وجود نداشت.
وی افزود: اما مطالعه جدید با ارزیابی علائم ویار صبحگاهی از هفته های اول بارداری، بلافاصله بعد از لقاح، تایید می كند كه یك ارتباط محافظتی میان تهوع و استفراغ و كاهش خطر سقط جنین وجود دارد.
به گفته هینكل، گرچه پیش از این هم ارتباط میان بیماری صبحگاهی و میزان سقط جنین بررسی شده بود، اما این اولین مطالعه ای است كه به بررسی مشروح علائم تهوع و استفراغ در هفته های اول بارداری كه 80 درصد زنان به آن مبتلا می شوند، پرداخته است.
محققان در این مطالعه متوجه شدند، احتمال سقط جنین در زنانی كه در هفته هشتم بارداری تهوع را تجربه كرده بودند، 50 درصد كمتر از زنانی بود كه چنین تجربه ای را نداشتند.
همچنین احتمال سقط جنین در زنانی كه تا هفته هشتم بارداری تهوع و استفراغ را تجربه كرده بودند، 75 درصد كمتر از زنانی بود كه هر دو علامت را نداشتند.
یافته های این مطالعه در نشریه JAMA Internal Medicine منتشر شده است.
علمی**2038**2017
مترجم: درنا محمدیان**انتشاردهنده: زهره محتشمی پور

برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با كانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me/irnaelm