به گزارش خبرنگار ايرنا، صفدر نيازي شهركي روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در خرم آباد، افزود: براي اجراي اين طرح سال گذشته تنها 200 ميلياردريال و امسال نيز 130 ميليارد ريال اختصاص داده شده است.
وي با بيان اينكه با اجراي طرح حدنگاري تمام اراضي كشاورزي كشور داراي مختصات مي شوند، اظهار كرد: اجراي اين طرح از سال 93 در كشور آغاز شده و براي اجراي آن 70 قرارداد با مشاورين منعقد شده است.
به گفته وي در استان لرستان قرارداد انجام طرح حدنگاري در سطح 50 هزار هكتار از اراضي كشاورزي منعقد شده و 30 ميليارد ريال از محل منابع ملي و استاني نيز براي آن پيش بيني شده است.
مديركل مهندسي و حدنگاري اراضي كشور همچنين گفت: 20 ميليارد ريال از محل اعتبارات ملي و 10 ميليارد ريال از محل اعتبارات استاني به طرح حدنگاري اراضي كشاورزي لرستان امسال اختصاص مي يابد.
نيازي شهركي با بيان اينكه در حال حاضر اسناد برخي اراضي كشاورزي مورد قبول بانك ها نيست چون مالك نمي تواند حدود زمين خود را مشخص كند، اضافه كرد: در حال حاضر 95 درصد از اراضي كشاورزي كشور در اين زمينه مشكل دارند و همين مسئله اجراي طرح حدنگاري را سنگين كرده اما در صورت اجراي طرح اين طرح با توجه به اينكه سند تك برگ براي اراضي صادر مي شود امكان پذيرش اين اسناد توسط بانك ها نيز فراهم مي شود.
وي اظهار كرد: تاكنون عكسبرداري هوايي از سه ميليون هكتار از اراضي كشاورزي كشور بر اساس قراردادي كه با سازمان نقشه برداري منعقد شده در استانهاي تهران، البرز، گيلان، مازنداران، گلستان و بخش هايي از كرمان انجام شده و به زودي در استان همدان نيز عمليات عكسبرداري هوايي شروع مي شود.
165 ميليون هكتار اراضي كشاورزي در كشور وجود كه تا پايان برنامه ششم توسعه بايد 18 ميليون و 300 هزار هكتار از اين اراضي حدنگاري شوند.
7266/6060
خبرنگار: احمد تلوري**انتشاردهنده: محمد عليدوستي
تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۵
خرم آباد - ايرنا - مديركل مهندسي و حدنگاري اراضي كشور گفت: اجراي طرح حدنگاري (كاداستر) در اراضي كشاورزي كشور نيازمند هشت هزارو500 ميليارد ريال بوده كه در حال حاضر اجراي اين طرح با كمبود اعتبار مواجه است.