مشهد - ايرنا - رئيس مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: بيست و يكمين جشنواره قرآن و عترت اين وزارتخانه با ثبت نام 25 هزار نفر آغاز شد كه اين رقم نسبت به سال گذشته 67 درصد افزايش يافت ونويد برگزاري يك جشنواره پرنشاط را داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي ايرنا، محمد مهدي بحرالعلوم روز جمعه در مراسم اختتاميه بيست و يكمين جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت كه با حضورمحمدرضا فراهاني معاون فرهنگي و دانشجويي اين وزارتخانه و مسعود پزشكيان نايب رئيس مجلس در تالار ابن سينا دانشگاه علوم پزشكي مشهد برگزار شد، خاطرنشان كرد: حضور 12 هزار دانشجو، 12 هزار كارمند و هزار استاد از دانشگاه‌هاي علوم پزشكي سراسر كشور در اين رويداد بزرگ قرآني و رقابت آنها دربخش تشكل از 38 رشته نشان از گستردگي اين جشنواره بود.
وي خاطرنشان كرد: در مرحله نهايي بيست و يكمين جشنواره قرآن و عترت به ميزباني مشهد 226 نفر منتخبين گروه هاي اساتيد، كاركنان و دانشجويان در رشته هاي مختلف در سه روز اخير معرفي و با اهداي لوح تقدير و جوايزي از آنها قدرداني به عمل آمد.
بحرالعلوم ابراز اميدواري كرد بيست و دومين جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت كه سال آينده به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي شيراز برگزار مي شود، با سطح كيفي و كمي بهتري برگزار شد.
وي اظهار كرد: مقدمات اين جشنواره به ميزباني شيراز بعد از ايام ماه محرم با ثبت نام در رشته هاي مختلف آغاز خواهيم شد و تلاش مي شود شمار شركت كنندگان در جشنواره از 25 هزار نفر به 50 هزار نفر برسد.
رئيس مركز قرآن و عترت وزارت بهداشت ضمن تشكر از دانشگاه علوم پزشكي مشهد به دليل ميزباني شايسته و درخور تحسين و همه دست اندركاران دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور به خاطر برگزاري مرحله دانشگاهي، گفت: همكاران‌مان در ستاد وزارت بهداشت، مركز قرآن و عترت و اداره كل فرهگي دانشگاه ميزبان؛ به خوبي توانستند زمينه لازم براي هرچه بهتر برگزار شدن اين جشنواره را فراهم كنند.
بحرالعلوم با بيان اينكه برگزاري جشنواره هاي قرآني امري لازم است اما كافي نيست، خاطرنشان كرد: مسابقات قرآني بخش كوچكي از فعاليت هاي قرآني است و بر همه لازم است قرآن را نه صرفا به عنوان كتاب مسابقه قلمداد كنيم بلكه بايد اين كتاب آسماني را در زندگي شخصي و اجتماعي خود پياده كنيم و از آن الگو بگيريم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: مركز قرآن و عترت براي برنامه 5 ساله آينده وزارت بهداشت، 18 فعاليت در حوزه هاي آموزشي، پژوهشي و تبليغي تدوين و به تصويب رسانده است و همه دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور آن را دريافت كرده اند.
وي اضافه كرد: اين برنامه ها در سال 95 به همه دانشگاه ها ابلاغ شده و سعي شده جامع نگري در فضاهاي قرآني در اين برنامه ها لحاظ شود.
بحرالعلوم از همه كارشناسان قرآني، دبيران كانون هاي قرآن وعترت دانشگاه هاي علوم پزشكي و فعالان قرآني درخواست كرد كه برنامه هاي ابلاغي را به عنوان يك سند چشم انداز پيگيري كنند و آن را به مرحله انجام برسانند.
بيست و يكمين جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، از روز سه شنبه 6 مهرماه در مشهد مقدس با حضور بيش از يكهزار نفر از برگزيدگان مراحل استاني آغاز شد و روز جمعه با معرفي و تجليل ازبرگزيدگان به كار خود پايان داد.
7489/ 1355/6012خبرنگار علي اكبر قزوينيان** انتشار دهنده: علي حيدر شاه حسيني