خليل الله كاظمي روز شنبه در حاشيه مراسم بهره برداري از آرامستان بهشت رضوان مشهد در جمع خبرنگاران افزود: 29 آرامستان فعال در سطح شهر و روستاهاي اطراف مشهد وجود داشت كه با اخذ مجوز از دادستاني براي حصاركشي اين آرامستانها ممانعت از تدفين در آنها در دستور كار قرار گرفت.
وي ادامه داد: از سال 1355 تاكنون بخش اعظم تدفينها در آرامستان بهشت رضا(ع) واقع در شرق مشهد صورت مي گيرد.
معاون شهردار مشهد همچنين گفت: به دليل توسعه افقي اين شهر گاهي متوسط زمان رفت و آمد شهروندان براي رسيدن به آرامستان بهشت رضا(ع) حدود 40 دقيقه به طول مي انجامد.
وي بر ضرورت وجود آرامستان در غرب شهر مشهد براي كاهش رفت و آمد در مسير بهشت رضا تاكيد و بيان كرد: به همين منظور عمليات اجرايي آرامستان بهشت رضوان واقع در جاده كلات از سال 93 آغاز شد.
كاظمي افزود: اين آرامستان به تمام تجهيزات و بخشهاي مورد نياز نظير غسالخانه، فضاي سبز و فضاي تفريحي ويژه كودكان تجهيز شده است.
وي ادامه داد: همچنين مطالعات براي تسهيل دسترسي و ايجاد دو مسير ورودي از سطح شهر مشهد و پايانه معراج به آرامستان بهشت رضوان نيز در دست انجام است.
معاون خدمات و محيط زيست شهري شهرداري مشهد گفت: با هماهنگي شوراهاي روستاي شهرستان مشهد نيز توافق شده كفن و دفن از روستاها نيز به آرامستان بهشت رضوان منتقل شود.
وي به پيش بيني قبرهاي دو طبقه و چندطبقه در اين آرامستان نيز اشاره و بيان كرد: حداكثر تا دو ماه آينده كفن و دفن در آرامستان بهشت رضوان رايگان است و پس از آن تعرفه ها مشخص خواهد شد.
آرامستان بهشت رضوان با مساحت 188 هكتار در ابتداي جاده كلات، روستاي گندواز قرار دارد. ساخت اين آرامستان مجهز به پيشرفته ترين امكانات خدماتي و عمراني با شش هزار جاي قبر يك طبقه 400 ميليارد ريال هزينه در بر داشت.
خبرنگار: ندا جواهرفر**منتشركننده: حسين كريم زاده
7505/1858
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۵
مشهد- ايرنا- معاون خدمات و محيط زيست شهري شهرداري مشهد گفت: دفن اموات در 26 آرامستان واقع در اطراف اين شهر طي چهار سال گذشته با حصاركشي آرامستانها ممنوع شده است.