به گزارش خبرنگار ايرنا، احد مهدوي شامگاه پنجشنبه در جريان بازديد نماينده مردم مياندوآب،شاهين دژ و تكاب در مجلس شوراي اسلامي از روند ساخت پتروشيمي مياندوآب، اظهار كرد: طرح اجراي اين پتروشيمي در سال هاي گذشته به علت مشكلات مالي و تغييرات طرح غير فعال شده بود و اكنون با تلاش بيشتر و تسريع در پيشبرد عمليات، عقب ماندگي آن جبران مي شود.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر اين طرح 23 درصد پيشرفت دارد، افزود: با بهره برداري از پتروشيمي مياندوآب براي 200 نفر به صورت مستقيم زمينه اشتغال فراهم مي شود و در كنار آن با ايجاد صنايع پايين دستي و مشاغل درآمد زا به طور غير مستقيم در رونق اقتصادي و رفع بيكاري منطقه تاثير چشمگير خواهد داشت.
مهدوي گفت: در حال حاضر پنج پيمانكار با 170 نفر پرسنل در ساخت پتروشيمي مياندوآب فعالند كه بيشتر آنها از نيروهاي بومي منطقه هستند.
وي اضافه كرد: با پيشرفت كار كه پروژه وارد فاز تخصصي خواهد شد، تعداد نيروها افزايش خواهد يافت و باز تلاش بر اين است كه نيروهاي بومي و مختص شهرستان مياندوآب به كارگيري شوند.
مدير عامل پتروشيمي مياندوآب گفت: اين واحد توليدي، پلي اتيلن سنگين توليد مي كنند كه ظرفيت آن 175 هزار تن در سال است.
وي بيان كرد: طرح اوليه اين پروژه توليد 300 هزار تن محصول پي.وي.سي بود كه بعد از مطالعات و بررسي اقتصادي به توليد پلي اتيلن تغيير يافت و از تابستان سال 94 سرعت ساخت پتروشيمي افزايش يافته و بيشتر تجهيزات آن خريداري شده يا در حال خريد است.
مهدوي ادامه داد: بعد از اتمام مراحل احداث اين پروژه، نيروهاي مورد نياز آن از طريق آزمون تخصصي جذب خواهند شد.
وي با قدرداني از مسئولان محلي و ملي به جهت همكاري و ايجاد زير ساخت هاي لازم به منظور تسريع در اجراي طرح اظهار كرد: اميد است با توسعه و ايجاد شهرك هاي پايين دستي پتروشيمي و امكانات منطقه اي تحولي شگرف در رشد و پويا شدن اقتصاد و رفع بيكاري ايجاد شود.
نماينده مردم شهرستان هاي مياندوآب، شاهين دژ و تكاب در مجلس شوراي اسلامي نيز با ابراز خرسندي از سرگيري مراحل ساخت پتروشيمي مياندوآب بعد از يك دهه وقفه گفت: پتروشيمي مياندوآب سهم بسزائي در اشتغالزائي جوانان، رفع بيكاري و رونق اقتصادي خواهد داشت.
جهانبخش محبي نيا ادامه داد: اميد مي رود اين پروژه در بازه زماني پيش بيني شده به بهره برداري برسد .
وي افزود: صنعتي كه در كنار اين پروژه ايجاد خواهد شد مي تواند در حوزه اشتغال فرصت مضاعف براي منطقه باشد.
وي تاكيد كرد: اميدوارم بتوانيم در مجلس و دولت با حمايت از صنايع زمينه را براي پويائي اقتصاد فراهم كنيم.
به گزارش ايرنا، طرح پتروشيمي مياندوآب همراه با پتروشيمي مهاباد در سال 83 به عنوان يكي از طرح هاي ملي دولت در منطقه كلنگ زني شد و در همان سال نيز زمين مورد نياز براي اجراي طرح تامين و ديوار كشي شد كه متاسفانه و به دلايلي اين طرح راكد مانده بود.
شهرستان مياندوآب با بيش از 260 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي قرار دارد.
3093/2093**خبرنگار: پيمان پاكزاد**انتشار دهنده: صابر چهرقاني
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۵
مهاباد- ايرنا- مديرعامل پتروشيمي مياندوآب گفت: بر اساس برنامه زمان بندي، اين پتروشيمي تا پايان سال 96 به بهره برداري مي رسد.