«مرتضي ولي دروي» روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا درباره انتقاداتي كه از فدراسيون بدمينتون و انتخاب بازيكنان براي مسابقات قهرماني جوانان آسيا در اندونزي شده است، گفت: دست منتقدان صالح را مي بوسم؛ ظرفيت پذيرش نقد منصفانه را دارم و از منتقدان مي خواهم براي مواجهه با چالش ها راهكار ارائه كنند.
تيم ايران در مسابقات بدمينتون جوانان زير 15 و 17 سال آسيا كه در روزهاي 14 تا 17 مهرماه در اندونزي برگزار شد، با تيمي 5 نفره متشكل از 2 دختر و 3 پسر شركت كرد. مهدي انصاري و علي حسين خاني در رده كمتر از 17 سال پسران، نيما رستم پور در رده سني كمتر از 15 سال و رومينا تاجيك در رده سني كمتر از 17 سال و فاطمه مونس خواه در رده سني كمتر از 15 سال دختران در اين رقابت ها حضور داشتند.
سرمربي تيم هاي رده سني به بازيكنان زير 15 سال تيم ايران اشاره كرد و حضور در اين مسابقات را نخستين تجربه بين المللي آنها عنوان كرد.
اين مدرس بدمينتون آسيا خاطرنشان كرد: فدراسيون بدمينتون ايران بعد از آنكه نتوانست سهميه المپيك ريو را كسب كند، كسب سهميه جام جهاني جوانان در اسپانيا را هدف گذاري كرد؛ همچنين انتخاب اين بازيكنان با توجه به آينده نگري فدراسيون براي المپيك 2020 توكيو بود.
«ولي دروي» تصريح كرد كه بازيكنان اعزام شده به مسابقات جوانان آسيا در زمان المپيك 2020 توكيو 21 سال و در زمان المپيك 2024 فقط 25 سال سن خواهند داشت.
تيم جوانان ايران در اين دوره از مسابقات در دور اول برابر اندونزي ميزبان اين رقابت ها و يكي از قطب هاي بدمينتون جهان قرار گرفت و شكست خورد و در دور بعد نيز برابر سريلانكا قرار گرفت و در نهايت از دور رقابت ها حذف شد.
وي درباره انتقاد به شيوه انتخاب بازيكنان گفت: ما اين تيم را براي كسب تجربه به مسابقات آسيايي اعزام كرديم، حذف از رقابت ها ممكن است براي هر بازيكني پيش آيد، چرا انتقاد غيركارشناسي مي كنيد در حالي كه سوابق بدمينتون ايران در آسيا روشن است.
به گفته ولي دروي، از بين بازيكنان اعزام شده تنها مهدي انصاري سابقه حضور در رقابت هاي بين المللي را داشته و سايرين براي نخستين بار به مسابقات برون مرزي اعزام مي شدند.
وي تصريح كرد كه تيم ايران بعد از حذف از اين رقابت ها، از فرصت استفاده و تمرينات خود را در كمپ تمريني اندونزي كه يكي از بهترين كمپ هاي تمريني دنيا است، برگزار كرد.
سرمربي تيم رده هاي سني بدمينتون ايران درباره انتقاداتي كه به انتخاب بازيكنان اعزامي شده است، پروسه اعزام بازيكنان به مسابقات برون مرزي را يادآور شد و افزود: انتخاب بازيكنان در كميته فني صورت مي گيرد و رئيس فدراسيون آن را تائيد مي كند.
ولي دروي درباره برگزاري مسابقات رنكينگ پيش از اعزام تيم جوانان به مسابقات آسيايي و اعزام نشدن نفر اول اين مسابقات توضيح داد: مسابقات رنكينگ در اروميه سه روز قبل از اعزام بازيكنان به مسابقات اندونزي برگزار شد و يكي از بازيكنان در مسابقه با توپ پلاستيكي باخت، اين بازيكن تحت فشار تمرينات تيم ملي قرار داشت.
وي ادامه داد: بازيكناني كه در مسابقات رنكينگ اروميه اول تا هشتم شده باشند تا زمان دهه فجر در اردوهاي تيم ملي دعوت خواهند شد. فدراسيون بدمينتون فيلترهاي مختلفي براي انتخاب بازيكنان اعزامي دارد تا بازيكنان بر اساس عدالت انتخاب شوند.
ولي دروي همچنين درباره ديدارهاي حاشيه اي با مسئولين فدراسيون بدمينتون آسيا در حاشيه مسابقات اندونزي گفت: در اين ديدارها پيشنهادات رئيس فدراسيون بدمينتون ايران مطرح شد كه مسئولين فدراسيون آسيا نيز از آنها استقبال كردند.
محمدرضا پوريا رئيس فدراسيون بدمينتون ايران پيشنهاد داده است كه كسب سهميه المپيك در آسيا مانند تنيس روي ميز به صورت منطقه اي باشد و سهميه منطقه غرب آسيا و آسياي ميانه از شرق آسيا جدا باشد.
ورزشي**9129
مصاحبه كننده: مهدي رهبرانتشاردهنده:علي خورسندي
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۵
تهران - ايرنا - سرمربي تيم هاي نوجوانان، جوانان و اميد بدمينتون ايران گفت: فدراسيون بدمينتون توجه ويژه اي به برنامه ريزي، استعداديابي، جوانگرايي و آينده نگري در اين رشته دارد و درهاي تيم ملي به روي همه استعدادهاي برتر كشور باز است.