دكتر حميد رضا تقوي دبير علمي كنگره ملي بيماري هاي اسكلتي و عضلاني روز دوشنبه در نشست خبري با اظهار اينكه 210 مقاله به دبيرخانه اين كنگره ارسال شده است، گفت: 30مقاله برتري كه توسط داوران انتخاب شده است، به صورت عملياتي ارائه مي شود.
وي اظهار داشت: كنگره ملي بيماري هاي اسكلتي و عضلاني هر 2 سال با همكاري انجمن طب فيزيك توانبخشي ايران و دانشگاه علوم پزشكي مازندران در ساري برگزار مي شود.
وي كمر درد را دومين درد پس از سر درد در كشور عنوان كرد و افزود: درد كمر پس از سرماخوردگي نيز دومين علت سر كار نرفتن مردم جامعه ايران شناخته شده است.
وي با اشاره به اينكه ناتواني ناشي از درد كمر در ايران سير صعودي پيدا كرده است، اظهار داشت: به رغم اينكه تمام روش هاي تشخيصي و درماني علمي و پزشكي كمر درد در كشور وجود دارد، اما 50 تا 60 درصد مردم ايران دچار كمردرد مي شوند.
وي افزايش بيماران مبتلا به كمر درد را عامل سرگرداني مردم و بي اعتمادي آنان به پزشكان دانست و اظهار داشت: امروز بسياري از مردم به روش هاي تشخيصي و درماني سنتي كه در علم پزشكي ثابت نشده است، روي آوردند.
وي به استراحت هاي بي مورد و جراحي هايي بي نتيجه در بيماران اسكلتي و عضلاني كشور اشاره كرد و گفت: تا زماني كه اختلاط عملكرد اسكلت ها و عضلات بدن را اصلاح نكنيم، كمرد دردها ، زانو درد ها و ديگر مشكلات عضلاني حل نمي شود.
تقوي به اهميت ايجاد مراكز حركت هاي اصلاحي براي پيشگيري از بيماري هاي اسكلتي و عضلاني اشاره كرد و توضيح داد: همه مردم بايد عضلات و اسكلت خود را براي انجام فعاليت اصلي كارو زندگي خود آماده كنند.
وي با تاكيد بر اين نكته كه ابتدا بايد حركت هاي اسكلتي ، غضروفي و اصلاحي عضلات اطراف مفاصل را براي تداوم فعاليت زندگي خود حفظ و ارتقا ببخشيم، گفت: آگاهي مردم از فعاليت هايي كه منجر به پيشگيري از كمردرد مي شود ،بايد عمومي شود.
وي بيان داشت: درمان ناقص كمردرد ها سبب مي شود تا ديگر عضلات و اسكلت بدن دچار درد طاقت فرسا شود.
خبرنگار : سيد رضا هاشمي كرويي**انتشار دهنده:سيدمحسن حسن نيا
6990/1899
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۲
ساري - ايرنا - چهارمين كنگره ملي بيماري هاي اسكلتي و عضلاني با ارائه 30 مقاله در بخش هاي پوكي استخوان، آرتروز، بيماري هاي عضلاني ، به روز رساني و وحدت رويه تشخيصي و درمان و بررسي و آگاهي بخشي در مورد كمر درد ها ،پنجشنبه هفته جاري در ساري برگزار مي شود.