«رباب شهريان» روز سه شنبه در نشست تخصصي زن، ورزش و رسانه با تاكيد بر همكاري و تعامل دستگاه هاي ورزشي با رسانه ها افزود: هر جا رسانه ها با درك عميق با ورزش همكاري داشتند شاهد پيشرفت بيشتر زنان بوديم و حتي براي پيشبرد بيشتر اهداف در حوزه هاي مختلف ورزشي، همكاري رسانه ها سبب شد، يك پروسه طولاني خيلي كوتاه تر به نتيجه برسد.
وي ادامه داد: البته گاهي نيز رسانه ها با حاشيه سازي و خبرهاي ضد و نقيض سبب شدند در روند رو به رشد يك حوزه ورزشي خلل ايجاد شود و چند گام به عقب برويم.
شهريان تصريح كرد: نقش رسانه در توسعه ورزش زنان در تمامي كشورها از اهميت ويژه اي برخوردار است و اگر چه رسانه ها در توسعه حضور بيشتر زنان در عرصه هاي فرهنگي و اجتماعي نقش دارند، اما در حوزه ورزشي نيز در افزايش سلامت جامعه مي توانند تاثير گذار باشند.
معاون وزير ورزش و جوانان ادامه داد: خوشبختانه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي، فضا براي ورزش زنان بسيار مهياتر از گذشته بوده و حضور نواب و رئيساي زن در فدراسيون هاي ورزشي، مربيان، داورن و مديران ورزشي زن از افتخارات نظام جمهوري اسلامي است.
نايب رئيس كميته ملي المپيك ادامه داد: كسب كرسي ها بين المللي در دولت يازدهم حكايت از يك روند رو به رشد در ورزش زنان دارد كه اين مساله بر اساس آمار و ارقام قابل دفاع است.
وي به نخستين مدال المپيكي زنان ايران و افزايش مدال هاي زنان ورزشكار كشورمان در پارالمپيك اشاره كرد و گفت: اين پيشرفت حكايت از توجه دولت يازدهم به ورزش زنان و فراهم شدن زمينه بهتر براي حضور آنان در عرصه هاي ورزشي است.
شهريان با بيان اينكه كميته بين المللي المپيك تا سال 2020 در كنار برخي از اولويت ها از جمله ورزش عاري از دوپينگ، مشاركت 50 درصدي زنان را خواستار شده و از كميته هاي ملي المپيك كشورها خواسته علاوه بر فراهم شدن حضور بيشتر زنان شرايط برابري براي حضور زنان ورزشكار مسلمان را نيز فراهم كنند.
وي ادامه داد: وزرات ورزش و جوانان در حوزه ورزش زنان چهار هدف كلان شامل، توسعه ورزش همگاني و سلامت محوري به منظور داشتن جامعه سالم، توسعه ورزش قهرماني و حضور بيشتر زنان در رويداد هاي مهم آسيايي، جهاني و المپيك، توسعه فرهنگي و نزديك كردن ورزش زنان به استانداردهاي جهاني را مدنظر قرار داده است.
شهريان تصريح كرد: نگرش حال حاضر ورزش كشور حكايت از همكاري و تعامل رسانه ها با حوزه ورزش كشور است و حمايت رسانه ها به عنوان يك امتياز مثبت در توسعه ورزش زنان محسوب مي شود.
معاون وزير ورزش و جوانان همچنين در گفت و گوي كوتاهي با خبرنگاران در حاشيه اين نشست، گفت: كميته بين المللي المپيك خواستار اصلاح اساسنامه فدراسيون هاي ورزشي بر اساس روح المپيك است و در اين موضوع تغيير در اساسنامه كميته ملي المپيك مطرح نيست.
وي همچنين در خصوص سفرهاي برون مرزي هيات ورزشي تاكيد كرد: فدراسيون ها پيش از اعزام هيات هاي ورزشي
بايد مجوزها لازم را از وزارت ورزش و جوانان بگيرند و سپس نسبت به اعزام تيم ها به مسابقات برون مرزي اقدام كنند.
شهريان تاكيد كرد: در نيمه دوم سال علي رغم مشكلات بودجه اي تلاش داريم تا همه اردوها و اعزام هاي مصوب را به سرانجام برسانيم.
ورزشي * 9029* 1828*
خبرنگار: خديجه روزبهاني انتشاردهنده:علي خورسندي
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۸
تهران - ايرنا - معاون وزير ورزش و و جوانان در امور بانوان گفت: در بخش توسعه ورزش زنان در حوزه قهرماني و همگاني روند رو به رشد داريم.