به گزارش روز شنبه ايرنا، علي فتحي آشتياني گفت: بخشي از اقدامات در اين مدت مربوط به برنامههاي كارشناسي ارشد مشاوره خانواده، كارشناسي ارشد مشاوره شغلي و كارشناسي ارشد مشاوره تحصيلي بوده و توانستهايم اين برنامهها را نهايي كنيم.
وي همچنين با اشاره به تصويب برنامه كارشناسي ارشد روانشناسي دين در اين مدت، افزود: كميتههاي تخصصي 15 گانه كارگروه روانشناسي همگي ناظر به گرايشهاي مختلف مشغول فعاليتاند و در برخي گرايشها مانند روانشناسي كودكان با نيازهاي خاص، روانشناسي تربيتي، روانشناسي سلامت و روانشناسي مثبتنگر، 30 تا 80 درصد كار انجام شده و در ديگر گرايشها نيز فعاليتها جريان دارد.
رئيس سابق كارگروه روانشناسي شوراي تحول و ارتقاي علوم انساني ضمن مثبت و مناسب خواندن اين روند پيشرفت، اظهار اميدواري كرد كه تا پايان امسال تدوين برنامههاي بسياري از گرايشهاي كارشناسي ارشد روانشناسي به اتمام برسد.
وي همچنين با اشاره به سياستهاي كلي خانواده كه اخيراً از سوي مقام معظم رهبري ابلاغ شده اشاره كرد و گفت: كارگروه روانشناسي همسو با مسائل كشور به بحث خانواده نيز اهتمام داشت و در همين راستا به طراحي دوره دكتراي خانواده و سلامت جنسي پرداخت كه ميتوان آن را يكي از مهمترين اقدامات كارگروه طي ماههاي اخير دانست.
فتحي آشتياني، با اشاره به تصويب اين برنامه در پنجم مهرماه و پس از بحث و گفت و گو درباره جوانب آن در شوراي تحول طي دو جلسه، گفت: عناوين و سرفصلها و دانشگاههايي كه اين دوره در آنها ارائه خواهد شد ـ مانند دانشگاه شاهد و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ـ تعيين شده است و تنها ضعف ما اين است كه در برخي زمينهها از نظر متون و منابع دچار كاستي هستيم.
استاد گروه روانشناسي و مركز تحقيقات علوم رفتاري دانشگاه علوم پزشكي بقية الله افزود: دانشجويان كارشناسي ارشد روانشناسي باليني و پزشكان عمومي ميتوانند وارد اين دوره دكترا شوند و پس از فارغ التحصيلي خدمات مناسبي به خانوادهها ارائه دهند.
وي ضمن تأكيد بر اهميت اين حوزه با اشاره به مدخليت مسائل جنسي در بخشي از مسائل و مشكلات خانوادهها، عنوان كرد: در حال حاضر افرادي بدون اين كه اطلاعات كافي داشته يا درسي در اين حوزه خوانده باشند، به بحث سلامت جنسي خانواده ورود كرده و در حالي كه صلاحيتي در اين كار ندارند؛ زمينه ترويج توصيههايي در سطح جامعه ميشوند كه با مباني ديني ما فاصله دارد.
رئيس سابق كارگروه روانشناسي شوراي تحول و ارتقاي علوم انساني با بيان اين كه اين جريان به تشديد بروز مشكلاتي همچون طلاق منجر شده است، اظهار كرد: ما از اين زاويه به اين موضوع و تدوين اين رشته پرداختيم كه بتوان با تربيت متخصصيني با باورهاي ديني قوي از مشكلات موجود كاست.
به گزارش روابط عمومي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وي افزود: اگر چه طيف مشكلات جنسي در افراد بسيار وسيع، متنوع و متفاوت است، اما اگر توصيهها مبتني بر دين و باورهاي ديني باشد و راهكارهايي مبتني بر دين ارائه كنند، طبيعتاً اين جريان ميتواند از بسياري از معضلات پيشگيري كند.
فراهنگ**9187**1027**خبرنگار: حميدرضا بازگشا**انتشار دهنده:محمدجواد دهقاني
تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵
تهران-ايرنا- رئيس سابق كارگروه روانشناسي شوراي تحول و ارتقاي علوم انساني به تشريح مهمترين اقدامات اين كارگروه در نيمه نخست سال جاري پرداخت و از طراحي و تصويب دوره دكتراي خانواده و سلامت جنسي به عنوان يكي از مهمترين اقدامات اين كارگروه ياد كرد.