تهران -ایرنا - رییس فدراسیون دو و میدانی گفت: آرزوی دو و میدانی كاران ایران فقط حضور در بازهای المپیك است و این تفكر در عملكرد آنها و ناكامی در كسب نتیجه تاثیر گذار است.

به گزارش ایرنا مجید كیهانی امروز ( یكشنبه) در گفت وگو با خبرنگاران درباره نتایج ضعیف دو ومیدانی كاران در المپیك 2016 ریو افزود: متاسفانه افق و آرزوی ورزشكاران این رشته فقط در كسب سهمیه خلاصه می شود به همین خاطر شاهد كسب نتایج مطلوب از سوی آنان در المپیك نیستیم.
وی گفت: تغییرات متعدد در حوزه مدیریت فدراسیون، كسب سهمیه های المپیك در روزهای پایانی، نوع نظارت در تمرینات ورزشكاران و فرصت كم آماده سازی باعث شد تا دو و میدانی كاران موفق به كسب نتیجه خوبی در ریو نشوند.
رئیس فدراسیون دوو میدانی اظهارداشت: احسان حدادی كه بخت نخست ایران برای كسب مدال در ریو بود نیز بدلیل آسیب دیدگی موفق نشد به نتیجه مطلوبی در المپیك دست یابد.
كیهانی درپاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینكه چه برنامه ای برای كسب كرسی های بین المللی و آسیایی دارید، اظهارداشت: رایزنی های خود را در آسیا با رییس كنفدراسیون آسیایی و نمایندگان چند كشور در این قاره آغاز كرده و اعتراض خود را به دلیل نداشتن كرسی مطرح كرده ایم.
وی افزود: امیدوارم با توجه به عملكرد مطلوب كمیته بین الملل و رایزنی های انجام شده بتوانیم یك كرسی در آسیا كسب كنیم و نگاهی هم به كسب كرسی در جهان داشته باشیم كه البته كار بسیار سختی است.
كیهانی ادامه داد: با توجه به پی گیری های انجام شده از رییس فدراسیون ایران برای شركت در كنگره جهانی دعوت به عمل آمده است و آذرماه در كنگره جهانی این رشته شركت خواهم كرد.
رئیس فدراسیون دوومیدانی با اشاره به این كه از 18 مهرماه 94 مسئولیتش را در این فدراسیون آغاز كرده است، گفت: اعضای مجمع انتخابات فدراسیون برای بنده تكالیفی را معین كرده بودند كه بر آن اساس وظایف محوله را تا به امروز انجام دادم.
وی افزود: در طول یك سال گذشته موضوع تغییرات سازمانی در مدیریت فدراسیون را آغاز كرده و سپس در كسب سهمیه المپیك تمركز كردیم. در ادامه اولویت بعدی ما جذب حامی مالی برای فدراسیون بود كه خوشبختانه این مسئله مهم نیز به سرانجام رسید.
كیهانی ادامه داد: بر موضوعاتی همچون استعدادیابی باتوجه به پشتوانه‌ها، توسعه روابط بین الملل در دوومیدانی به منظور كسب كرسی‌های آسیایی و جهانی توجه به استان‌ها برای توسعه این رشته و هدفمند كردن نظام پرداخت پاداش‌ به ورزشكاران تمركز شد.
رئیس فدراسیون دوومیدانی با اشاره به این كه اولویت ما كسب سهمیه المپیك بوده است افزود: باتوجه به این كه زمان كمی در اختیار داشتیم تیم ملی را در این مدت كوتاه ساماندهی كردیم و توانستیم ده سهمیه المپیك كه از آن می شود به عنوان یك ركورد رویایی نام برد كسب كردیم.
وی در این خصوص به تغییرات كسب سهمیه المپیك 2016 ریو اشاره كرد و گفت: برای نخستین بار كسب سهمیه المپیك در رشته دوومیدانی فقط به اولویت A تعلق گرفت و ما خوشبختانه توانستیم ورزشكاران خود را به ركوردهای كسب سهمیه A نزدیك و 10 سهمیه المپیك كسب كنیم.
به گفته وی انتظارات مسئولان وزرات ورزش و كمیته ملی المپیك حداكثر كسب 8 سهمیه در المپیك بود كه خوشبختانه توانستیم 10 سهمیه در این بازی‌ها كسب كنیم.
كیهانی درخصوص چگونگی آماده سازی ورزشكاران برای بازی‌های المپیك اظهار داشت: طبق توافق ورزشكاران هر آنچه كه خودشان درخواست كرده بودند را مهیا كرده و آنها طبق برنامه خود برای این مسابقات آماده شدند.
وی با اشاره به این كه سهمیه‌های كسب شده توسط ورزشكاران دوومیدانی 15 درصد كاروان ورزش ایران را شامل می شد، افزود: كسب سهمیه به خودی خود كار مهمی است و ما نباید از آن بی‌تفاوت بگذریم. اما معتقدم در این بازی‌ها تعدادی از ورزشكاران در حد اندازه خود ظاهر نشده‌اند و نتایج خوبی را كسب نكرده‌اند.
كیهانی درخصوص احسان حدادی اظهار كرد: حدادی نخستین شانس مدال آوری بود كه متأسفانه ایشان پیش از آغاز بازی‌ها دچار مصدومیت شد و نتوانست انتظارات را برآورده كند.
رئیس فدراسیون دوومیدانی خاطر نشان كرد: وزارت ورزش و جوانان و سایر دستگاه‌ها و نهادها باید به كمك فدراسیون بیایند تا موضوع باشگاه داری و برگزاری لیگ‌های پویا در ایران شكل مناسب به خود را بگیرد.
وی درخصوص لیلا رجبی و مریم طوسی اظهار داشت: این دو از قهرمانان ارزنده كشور هستند و به طور حتم در دور جدید تمرینات تیم ملی به اردوها دعوت خواهند شد.
ورزشی**9250**9144
خبرنگار :سعید قهرمانی* انتشار دهنده: حمید قدیمی