یدالله رحمانی، دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این واحدهای صنعتی در مجموع موفق به دریافت تسهیلات به میزان افزون بر سه هزار و 70 میلیارد ریال از تسهیلات 160 هزار میلیارد ریالی دولت شده اند.
وی همچنین با اشاره به تشكیل 96 جلسه كارگروه رفع موانع تولید استان گفت: در این جلسات مسائل و مشكلات 581 واحد تولیدی و صنعتی مورد رسیدگی و بررسی قرار گرفته و برای حل آنها 985 مصوبه در كارگروه به تصویب رسیده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس گفت: با پیگیری های انجام شده از مجموع 581 واحد تولیدی و صنعتی كه مشكلات آنها بررسی شده، مسائل و مشكلات 294 واحد یعنی بیش از 50 درصد آنها برطرف شده و سایر واحدها نیز در دست پیگیری است كه امیدواریم به سرعت این پیگیری ها منجر به حل مشكلات سایر واحدهای تولیدی شود.
رحمانی، پیگیری اجرای طرح رونق تولید به عنوان یكی از مهمترین طرح ها و برنامه های اقتصاد مقاومتی در سال جاری را از دیگر اقدامات انجام شده در كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید دانست و بیان كرد: دولت تدبیر و امید برای حل مشكلات واحدهای تولیدی در سه گروه واحدهای راكد، نیمه فعال و واحدهای نیمه تمام با پیشرفت فیزیكی بیش از 60 درصد در بخش های صنعت و كشاورزی، 16 هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع سیستم بانكی اختصاص داده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس بیان كرد: با برنامه ریزی های انجام شده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان از جمله تشكیل جلسات مستمر و هفتگی ستاد در مركز استان و شهرستان ها، تشكیل كمیته های كارشناسی در دبیرخانه ستاد و همچنین رهنمودهای استاندار و همكاری خوب سیستم بانكی، استان فارس كه از ابتدا در اجرای این طرح پیشتار بوده در یك فرایند برنامه ریزی شده و جمعی، همچنان نیز پیشتاز است.
او ادامه داد: بر اساس آخرین گزارش های سامانه بهین یاب كه متقاضیان استفاده از تسهیلات این طرح در آن ثبت نام می كنند، تا چهارم آبانماه جاری در مجموع 2 هزار و 940 ثبت نام در سامانه انجام شده كه پس از بررسی در كمیته های كارشناسی، كارگروه تسهیل یك هزار و 140 مورد را با اعتباری افزون بر 11 هزار و 600 میلیارد ریال تصویب و به سیستم بانكی ارجاع كرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس افزود: سیستم بانكی نیز تاكنون 615 طرح با اعتباری بالغ بر 610 میلیارد ریال تصویب و برای عقد قرارداد و پرداخت تسهیلات به شعب مربوطه ارجاع داده كه 243 طرح موفق به اخذ این تسهیلات شده اند كه بیشترین رقم در بین استان های كشور است.
رحمانی ابراز امیدواری كرد كه این روند با تلاش بیشتر ادامه داشته باشد تا در پایان سال ضمن حفظ این جایگاه، از تسهیلات مورد نظر كه توزیع آنها در یك شرایط رقابتی قرار دارد بیشترین بهره برای حل مشكلات تولید در استان برده شود.
وی افزود: متقاضیانی هم كه قبلا در سامانه بهین یاب ثبت نام كرده اند و طرح های آنها به سیستم بانكی ارجاع شده است در صورتی كه همچنان به بانك مراجعه نكرده اند با مراجعه به بانك مدارك لازم را تحویل دهند و اگر هم مراجعه كرده اند پیگیری كنند تا در صورت وجود نقص در پرونده نسبت به رفع آنها اقدام كرده و تسهیلات مورد نظر را دریافت كنند.
رحمانی همچنین از متقاضیانی كه تسهیلات مورد نظر را دریافت كرده اند نیز تقاضا كرد كه به گونه ای برنامه ریزی كنند كه با حداكثر بهره وری از این تسهیلات ضمن فعال كردن مجدد تولید خود، بیشترین اشتغال را در استان ایجاد كنند.
مصاحبه كننده: سارنگ عبداللهی ** انتشار دهنده: غلامرضا مالك زاده
6122 / 1876/2027
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۹
شیراز- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس گفت: تاكنون 243 واحد صنعتی استان فارس كه پیش از این كمبود نقدینگی مانع از فعالیت پویای آنها در عرصه اقتصادی بود، از تسهیلات دولت ویژه واحدهای صنعتی كوچك و متوسط موسوم به تسهیلات رونق تولید بهره مند شده اند.