تبریز - ایرنا - دادستان تبریز با اعلام جزئیاتی از پرونده فوت 2 عضو خانواده پزشك تبریزی، اظهار كرد: براساس اعلام نظر پزشكی قانونی، علت فوت 2 عضو این خانواده مسمومیت با سم فسفین بوده و در بررسی غذاها نیز این نوع سم كشف شده است.

به گزارش ایرنا، بیستم مهر ماه سال جاری و همزمان با روز تاسوعای حسینی خبری مبنی بر فوت 2 عضو خانواده علیرضا صلحی، یكی از پزشكان تبریز در رسانه‌ ها منتشر شد.
صلحی در آن زمان مدعی شد كه همسر و مادربزرگش بر اثر مصرف غذایی كه توسط یك فرد ناشناس به او داده شده است، جان خود را از دست داده و پدر و برادرش نیز مسموم و در بیمارستان بستری شده اند.
قبل از آن تصویری از نسخه های پزشكی منتسب به وی مبنی بر تجویز گوش دادن به موسیقی سنتی ایرانی و یا تقبل هزینه نسخه بیمار توسط پزشك مسئول در فضای مجازی منتشر شده بود.
موسی خلیل اللهی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرگزاری میزان، از صدور نظریه پزشكی قانونی در رابطه با این پرونده خبر داد و گفت: بر اساس نظریه پزشكی قانونی علت فوت دو نفر از اعضای خانواده این پزشك مسمومیت با سم فسفین بوده و در بررسی غذاها نیز این نوع سم كشف شده است.
دادستان تبریز در تبیین سوابق كاری و تحصیلی این پزشك، تشریح كرد: این فرد یك پزشك عمومی است كه در سالهای اخیر فارغ التحصیل شده و شهرت خاصی ندارد.
خلیل اللهی ادامه داد: عمده فعالیت وی نیز در خانه سلامت یكی از محلات تبریز بوده كه توسط دانشگاه علوم پزشكی تبریز به بخش خصوصی واگذار شده است.
وی در رابطه با ادعای مطرح شده مبنی بر خیر بودن این پزشك نیز افزود: اگر مبنای این موضوع انتشار یك نسخه پزشكی در فضای مجازی باشد، باید گفت كه این موضوع در تحقیقات به اثبات نرسیده است.
خلیل اللهی توضیح داد: در نسخه انتشار یافته از این پزشك در فضای مجازی، به داروخانه توصیه شده كه وجه داروها را از بیمار دریافت نكند و این درحالی است كه اصل بودن این نسخه و اینكه شخصی به واسطه توصیه این پزشك از پرداخت هزینه داروها معاف شده باشد، در تحقیقات به اثبات نرسیده است.
دادستان تبریز تصریح كرد: اساسا این نسخه توسط یكی از آشنایان این پزشك در فضای مجازی منتشر شده كه این فرد نیز از ماهیت موضوع در زمان انتشار آن خبر نداشته است.
قاضی خلیل اللهی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینكه آیا مسمومیت و فوت به دلیل مصرف غذای نذری در این پرونده به اثبات رسیده است یا خیر، گفت: اساسا موضوع مسمومیت با غذای نذری در این پرونده 100درصد منتفی است و به هیچ وجه موضوع غذای نذری مطرح نبوده است.
وی با بیان اینكه غذاها از یكی از رستوران ‌های تبریز تهیه شده است، تاكید كرد: هم تحقیقات كارآگاهان و هم تحقیقات بازپرس پرونده حكایت از این دارد كه اساسا موضوع غذای نذری نمی‌ تواند مطرح شود.
قاضی خلیل اللهی گفت: خوشبختانه در جریان تحقیقات، محل این غذاخوری شناسایی و با بررسی محتوای دوربین ‌های حاضر در محل، نحوه خرید غذا مشخص شده است.
دادستان تبریز با بیان اینكه خود این پزشك نیز تایید كرده كه اصلا بحث غذای نذری در كار نبوده است، خاطرنشان كرد: ابعاد دیگر این پرونده در چند روز آینده و از سوی دستگاه قضایی استان منتشر خواهد شد.
خبرنگار:عیسی عطاپور**انتشاردهنده: محمد عزیزی راد
3077/518