دفتر پليس جنايي فدرال آلمان بتازگي اعلام كرد در شش ماه نخست سال جاري ميلادي مهاجران در اين كشور 142 هزار و 500 مورد جرم مرتكب شدند كه به معناي ارتكاب 780 جرم توسط مهاجران در هر روز است.
اين گزارش كه موسسه آمريكايي «گيت استون» و برخي مطبوعات از جمله روزنامه انگليسي اكسپرس نيز آن را بازتاب دادند، مي افزايد كه اين ميزان جرم نسبت به پارسال حدود 40 درصد افزايش نشان مي دهد و اين جرايم تنها شامل مواردي است كه فرد مظنون دستگير شده است.
اين در حاليست كه هزاران تن از مهاجراني كه به عنوان پناهجو يا آواره وارد آلمان شدند، اكنون مفقود هستند و فرض پليس اين است كه اين افراد در واقع مهاجران اقتصادي بودند كه تحت پوشش پناهجو وارد آلمان شدند و گمان مي رود بسياري از آنان در سرقت و خشونت جنايي دست داشته باشند.
پليس محلي در بسياري از نقاط آلمان اذعان مي كنند كه از لحاظ امكانات و منابع در مضيقه قرار دارند و قادر به حفظ نظم و ترتيب در خيابان ها نيستند.
در اين گزارش به نقل از يك مامور امنيتي شخصي آمده است 'قاچاق مواد مخدر پيش چشم ما انجام مي شود؛ اگر مداخله كنيم تهديد مي شويم و مورد توهين قرار مي گيريم؛ همواره افراد خاصي هستند كه بسيار بي پروا و گستاخ هستند و از دزدي از افراد مسن هم ابايي ندارند.
به گفته فردي لوسه (Freddi Lohse) از اتحاديه پليس در هامبورگ، بسياري از مهاجران خلافكار سهل انگاري نظام پليس آلمان را چراغ سبزي براي ادامه رفتار هنجارشكنانه خود مي دانند.
وي افزود: اين افراد در كشورهاي خود به پيامدهاي شديدتري عادت داشته اند و اكنون احترامي براي پليس آلمان قائل نيستند؛ اينها با پيامد جدي هم رو به رو نمي شوند و از آزادي مشروط برخوردار مي شوند؛ آنچه در دادگاهها مي گذرد يك جوك است.
اين در حاليست كه جرايمي مانند تجاوز، حمله فيزيكي، چاقوكشي، سرقت و قاچاق مواد مخدر افزايش يافته است. طبق گزارش محرمانه پليس كه روزنامه بيلد آن را افشا كرد ، در سال 2015 حدود 208 هزار مورد جرم توسط مهاجران انجام شد.
در همين حال تجاوز به يك دختر 10 ساله در شهر لايپتزيگ بزرگترين شهر ايالت ساكسوني بار ديگر توجهات را به اقدامات خشونت بار مهاجران در آلمان معطوف كرده است. اين دختر روز 27 اكتبر (6 آبان) ساعت 7 صبح با دوچرخه عازم مدرسه بود. پليس لايپتزيگ آشكارا اعلام نكرده كه فرد مهاجم مهاجر بوده اما بطور تلويحي اين مساله را پذيرفته است.
افزايش احساس بي قانوني در آلمان با نظرسنجي روز 24 اكتبر موسسه «يوگاو» هم مورد تاييد قرار گرفته كه در آن 68 درصد از پاسخ دهندگان گفته اند وضعيت امنيت در آلمان در سالهاي گذشته وخيم تر شده است.
70 درصد از پاسخ دهندگان نيز گفته اند كه در ايستگاههاي قطار و مترو نگران جان و مال خود هستند و 63درصد نيز گفتند در مراسم هاي عمومي احساس ناامني مي كنند.
انتخابات پارلماني آلمان اواسط تابستان تا اوايل پاييز آينده برگزار خواهد شد اما هنوز تاريخ دقيق آن مشخص نشده است.
به گزارش ايرنا ، رويدادهاي تروريستي مختلف در اروپا از جمله حملات پارسال و اوايل فروردين امسال در پاريس و بروكسل، موجب تلاش برخي محافل سياسي از جمله احزاب راست افراطي براي دامن زدن به اسلام هراسي و مخالفت بيشتر با سياست درهاي باز در قبال پناهجويان شده است.
اين محافل بخصوص از احساس ناامني و هراس ناشي از حملات اخير براي توجيه سياست هاي سختگيرانه و تبعيض آميز خود استفاده مي كنند. چنين نگراني هايي در كنار نارضايتي از احزاب سنتي در كشورهاي اروپايي موجب افزايش اقبال مردمي به حزب هاي دست راستي مانند حزب آزادي اتريش، حزب جايگزين براي آلمان (AfD) در آلمان و جبهه ملي در فرانسه شده است.
در كشور آلمان، كه پارسال بيشترين ميزان پناهجويان را پذيرش كرد، موضوع پناهجويان تبعات سياسي بر جا گذاشته و در شرايطي كه بحران پناهجويان و مشكلات ناشي از آن موجب چند شكست انتخاباتي براي حزب مركل شده است، اين كشور سخت گيري ها را در مورد پناهجويان تشديد كرده و قصد دارد شمار زيادي از آنان را بازگرداند.
به گزارش ايرنا، جنجال هاي فراوان در اروپا درباره موج مهاجرت به اين قاره در حاليست كه طبق آمارهاي جديد نهادهاي معتبر، تنها 9 درصد از حدود 23.5 ميليون پناهجوي جهان در شش كشور بسيار ثروتمند جهان از جمله كشورهاي اروپايي پذيرفته شده اند، و حدود نيمي از آنها فقط در هفت كشور از جمله ايران به سر مي برند.
موسسه غير دولتي آكسفام مستقر در آلمان اخيرا اعلام كرد: شش كشور از ثروتمندترين كشورهاي جهان كه مجموعا حدود 60 درصد از قدرت اقتصادي جهان را در اختيار دارند، تنها ميزبان كمتر از 9 درصد پناهندگان در كل جهان (جنگي، اقتصادي و ...) هستند و كشورهايي با اقتصاد ضعيفتر، از 91 درصد بقيه پناهجويان جهان از جمله پناهندگان جنگي ميزباني مي كنند.
آكسفام كه يكي از بزرگترين گروههاي بين المللي امدادرساني براي ريشه كن كردن فقر، گرسنگي و بي عدالتي، متشكل از 15سازمان در 98كشور است، با انتقاد از رفتار كشورهاي ثروتمند در قبال بحران اخير پناهجويان افزود: آمريكا، چين، ژاپن، آلمان، فرانسه و انگليس كه در مجموع 56.6 درصد از توليد ناخالص داخلي كل جهان را دارند، تنها 2.1 ميليون پناهنده را پذيرفته اند كه اين ميزان 8.9 درصد از كل پناهندگان و مهاجران جهان است.
اين نهاد در گزارش خود تاكيد كرد: 'در اين ميان سهم كشورهاي ثروتمندتري چون آمريكا و بريتانيا حتي بسيار كمتر از اين ميانگين است، زيرا يك سوم از همين 2.1 ميليون نفر نيز به آلمان پناهنده شده اند و 1.4 ميليون نفر ديگر بين پنج كشور ثروتمند ديگر تقسيم شده اند.
' از سوي ديگر بيش از نيمي از حدود 23.5 ميليون پناهنده جهان (حدود 12 ميليون) در كشورهاي اردن، تركيه، ايران، پاكستان، لبنان و آفريقاي جنوبي زندگي مي كنند. اين در حاليست كه اين كشورها مجموعا تنها دو درصد اقتصاد تمام جهان را شامل ميشوند'.
اروپام**1078**1479
مترجم: بابك جعفري **انتشاردهنده:حسن سالك رضائي
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۵
برلين - ايرنا - با ورود گروهي از پناهجويان جديد به آلمان در يك سال گذشته و افزايش جرايم در اين كشور، فشار سياسي و اجتماعي بر دولت آنگلا مركل چند ماه پيش از انتخابات پارلماني در آلمان افزايش يافته است.