اراك - ايرنا - نمايندگان مردم اراك، كميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي خواستار تسريع سازمان خصوصي سازي كشور در حل معضل مالكيت شركت هپكو اراك و تعيين تكليف مسايل اين واحد توليدي شدند.

علي اكبر كريمي و سيد مهدي مقدسي شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزودند: استاندار مركزي و نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي پيگيري و مكاتبات زيادي را در خصوص انتقال سهام دولت به خريدار جديد هپكو از سازمان خصوصي سازي داشته اند و اميد است در اينده نزديك تعيين تكليف نهايي در اين زمينه محقق شود.
آنان گفتند: مجموعه واحدهاي صنعتي استان مركزي در سال هاي گذشته به دليل نبود نظارت جدي در فرايند خصوصي سازي آسيب هاي زيادي ديده اند كه شركت هپكو يكي از آن هاست.
نمايندگان مردم اراك، كميجان و خنداب اظهار كردند: 61.8 درصد سهام شركت هپكو به صورت بلوك سهامي در سال 85به بخش خصوصي واگذار شده ولي متاسفانه به دليل جديت نداشتن سازمان خصوصي سازي ، دولت تاكنون نتوانسته است سند معامله را در اين فروش سهام دريافت كند و وضعيت واگذاري سهام بلاتكليف مانده است.
به گزارش ايرنا، كريمي و مقدسي عنوان كردند: با وجود تعيين ضرب الاجل و نشست هاي متعدد، هنوز تعيين تكليف اين خصوصي سازي شفاف نيست و نمايندگان مردم اراكف كميجان و خنداب در خانه ملت از ابتداي فعاليت مجلس دهم مكاتبات متعددي را در اين خصوص انجام داده اند و در حل معضلات مالي، قراردادها و تعيين تكليف مالكيت اين شركت مصمم هستند.
آنان توضيح دادند: مقوله خصوصي سازي اين شركت متاسفانه هنوز به سرانجام نرسيده و انتظار است وزارت اقتصاد و دارايي و سازمان خصوصي سازي سرعت عمل بيشتري داشته باشند تا با تعيين مالكيت، هيكوي اراك بتواند نقش و فعاليت خود را در توسعه صنعتي استان و كشور بازسازي و پررنگ كند.
نمايندگان اراكف كميجان و خنداب خاطرنشان كردند: هپكو از شركت هاي مهم در توليد و تامين ماشين آلات سنگين كشور است و بايد با دستگيري به موقع از آن بتوان دغدغه آينده شغلي كارگران آن را رفع كرد و زمينه پرداخت مطالبات معوقه آنان را فراهم آورد.
آنان گفتند: با توجه به اينكه نمايندگان اراك عضويت در كميسيون هاي اقتصادي و صنعتي مجلس شوراي اسلامي دارند اين مهم را به عنوان يك مطالبه جدي از وزارتخانه هاي صنعت، معدن و تجارت و اقتصاد دارايي خواهند داشت.
شركت هپكو در سال 1351 در زميني به وسعت 90 هكتار با هدف مونتاژ ماشين آلات راهسازي تاسيس و از سال 1354 با همكاري شركت هاي اينترناش، پوكلين، ساكائي، دايناپاك، و لوكومو از كشورهاي آمريكا، فرانسه، ژاپن، سوئد و فنلاند شروع به فعاليت كرد.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي، توجه به ساخت ماشين آلات راهسازي و معدني در دستور كار قرار گرفت و با همكاري شركت ليبهر آلمان طرح توسعه هپكو با مجموعه اي از مدرن ترين ماشين آلات، با ظرفيت تقريبي3000 دستگاه در سال 1363 آغاز شد.

3017/6013/خبرنگار:مصطفي مجللي نسب**انتشار دهنده:مژگان حيدري*