كامياب صدري روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: دانش آموزان در هنگام بروز هر گونه نارضايتي و مشكل از جمله دريافت نرخ اضافه كرايه، نبود برچسب سرويس مدارس بر روي خودروها، مشكلات خود را با كارگروه سرويس مدرسه و رئيس انجمن اوليا و مربيان مدرسه در ميان بگذارند و اگر به نتيجه نرسيدند مي توانند براي بيان مشكلات خود به كارگروه سرويس مدارس در سطح منطقه و كارشناس مسئول انجمن اوليا و مربيان منطقه مراجعه كنند.
وي با بيان اينكه اداره ارزيابي عملكرد آموزش و پرورش در هر منطقه نيز به مشكلات مرتبط با سرويس اياب و ذهاب مدارس رسيدگي خواهد كرد، اظهار كرد: اوليا همچنين مي توانند براي بيان مشكلات به دفتر انجمن اوليا و مربيان اداره كل آموزش و پرورش شهر تهران مراجعه كرده و يا مشكلات خود را در سامانهShekayat.medue.ir ثبت و يا با شماره تلفن 88962327تماس حاصل كنند.
صدري با اشاره به برگزاري جلسات با اعضاي كارگروه ساماندهي حمل و نقل دانش آموزان در خردادماه اظهار كرد: اعضاي اين كارگروه به دليل پيچيدگي و دشواري حمل و نقل در شهر تهران متشكل از نمايندگان شوراي انجمن اوليا و مربيان، آموزش و پرورش، پليس راهور، نماينده شهرداري تهران(سازمان ترافيك، سازمان مديريت و نظارت بر تاكسيراني و شركت اتوبوسراني) است.
رئيس انجمن اوليا و مربيان اداره كل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: براساس تصميمات اين جلسات، دستورالعمل هايي در رابطه با ساماندهي شركت هاي تاكسيراني، نحوه عقد قرارداد مدارس با پيمانكاران سرويس مدارس و نرخ تصويب شده سرويس مدارس در شوراي شهر تهران به مناطق آموزش و پرورش و مدارس ابلاغ مي شود.
وي با بيان اينكه ساماندهي پيمانكاران سرويس مدارس برعهده كارگروه حمل و نقل ادارات آموزش و پرورش مناطق است، افزود: پيمانكاران مستنداتي همچون سوء پيشينه و تاييديه سلامت جسمي و رواني راننده خودرو و مداركي درباره معاينه فني خودرو، شرايط گرمايش و سرمايش خودرو، كپسول ايمني آتش نشاني را براي انعقاد قرارداد به مدارس ارائه مي كنند.
صدري با اشاره به اينكه اين مستندات به اداره مناطق آموزش و پرورش ارجاع داده مي شود، اظهار كرد: با همكاري سازمان تاكسيراني صلاحيت رانندگان سرويس مدارس احراز و در صورت تاييد با اين پيمانكاران قرارداد منعقد شده و برچسب سرويس مدرسه دريافت مي كنند و طبق قرارداد پيمانكاران موظف به همكاري و تامين خودرو و راننده هستند.
رئيس انجمن اوليا و مربيان اداره كل آموزش و پرورش شهر تهران با بيان اينكه نظارت بر عملكرد رانندگان و خودروهاي سرويس مدارس بر عهده تاكسيراني است، گفت: با همكاري پليس راهور نظارت بر سرويس مدارس از جمله عبور و مرور، بستن كمربند ايمني، تعداد مسافران خودروها انجام مي شود.
وي افزود: در هنگام ثبت نام در مدارس، دانش آموزان متقاضي براي استفاده از سرويس اياب و ذهاب به صورت اينترنتي در سامانه سرويس حمل و نقل دانش آموزي ثبت نام مي كنند.
صدري با بيان اينكه سال گذشته 115 هزار دانش آموز در تمامي مقاطع تحصيلي در شهر تهران از سرويس اياب و ذهاب مدارس استفاده كردند، اظهار كرد: سال جاري 130 هزار دانش آموز از اين خدمات استفاده كردند.
رئيس انجمن اوليا و مربيان آموزش و پرورش شهر تهران درباره تخفيفات ارائه شده به سرويس مدارس نيز افزود: دستورالعمل الزامات سرويس دانش آموز در شهريورماه به مدارس ابلاغ شده كه بر اساس اين دستورالعمل دانش آموزان بي سرپرست تا 30 درصد تخفيف و فرزندان فرهنگيان تا پنج درصد تخفيف براي استفاده از سرويس اياب و ذهاب مدارس بهره مند مي شود.
وي افزود: مدير مدرسه هم مي تواند براي دانش آموزان نيازمند در صورت احراز شرايط آنان، پنج تا 10 درصد از محل چهار درصد جدول توزيع درآمد سرويس دانشآموزي تخفيف ارائه كند.
صدري با اشاره به كارگروه ساماندهي سرويس اياب و ذهاب در مدارس گفت: اين كارگروه متشكل از مدير مدرسه، معاون پرورشي، رييس انجمن اوليا و مربيان، يك نفر از اولياي دانش آموزان و پيمانكار سرويس مدرسه است كه نظارت بر عملكرد سرويس مدرسه و تردد دانش آموز، فعاليت پيمانكار، نصب برچسب سرويس مدارس بر روي خودروهاي سرويس مدارس از جمله وظايف اين كارگروه است.
وي نظارت بر يكسان بودن جنسيت راننده سرويس اياب و ذهاب مدرسه با جنسيت دانش آموزان، نرخ سرويس اياب و ذهاب مدارس و مطابق بودن آن با نرخ مصوبه شوراي اسلامي شهر تهران و نصب آن در تابلوي اعلانات مدرسه را از ديگر وظايف كارگروه ساماندهي سرويس اياب و ذهاب مدارس عنوان كرد.
رئيس انجمن اوليا و مربيان اداره كل آموزش و پرورش شهر تهران با بيان اينكه اعضاي كارگروه سرويس اياب و ذهاب در مدارس به صورت داوطلبانه فعاليت مي كنند، اظهار كرد: دريافت هر گونه وجه و حق الزحمه توسط اعضاي اين كارگروه غيرقانوني است و مدير مدرسه از محل چهار درصد جدول توزيع درآمد سرويس دانشآموزي مي تواند براي تشويق رانندگان سرويس مدارس كه قوانين را رعايت كردند يا خدمات ويژه اي را انجام دادند به عنوان هديه ارائه دهند.
صدري وظيفه انجمن اوليا و مربيان را آموزش خانواده ها و ايجاد پيوند و ارتباط ميان مدرسه و خانواده دانست و گفت: با توجه به وضعيت حمل و نقل شهري و امكانات سازمان تاكسيراني براي ساماندهي حمل و نقل دانش آموزان و همكاري با پيمانكاران، آموزش و پرورش با همكاري سازمان هاي مرتبط اين كار را انجام مي دهد.
* براي اطلاع از اخبار متنوع انتشار يافته در شبانه روز با كانال ايرنا استان تهران در تلگرام به نشاني IRNATEHRAN@ همراه شويد.
خبرنگار: معصومه جوان معبودي - انتشاردهنده: محمد آجورلو
تهرام/7245//1348
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۱
تهران-ايرنا-رئيس انجمن اوليا و مربيان اداره كل آموزش و پرورش شهر تهران از استفاده 130 هزار دانش آموز تهراني در سال جاري از سرويس اياب و ذهاب مدارس خبرداد و گفت: اوليا و دانش آموزان در هنگام بروز هر مشكلي در ارتباط با سرويس مدارس مي توانند مشكلات خود را با كارگروه سرويس مدرسه مطرح كنند.