عباس متین فر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این ماهی در 140 كشور دنیا پرورش داده می شود. این ماهی دومین ماهی پرورشی در جهان است كه حدود 5 میلیون تن در دنیا تولید می شود.
رئیس بخش آبزی پروری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی كشور گفت: گاهی اوقات گفته می شود كه این ماهی امگا 6 بالا دارد، امگا 6 به تنهایی مطرح نیست به عنوان مثال در روغن آفتابگردان هم امگا 6 آن از خیلی ماهی ها بالاتر است، همه ماهی ها امگا 6 ،3 و 9 دارند، چیزی كه مهم است نسبت امگا 6 و 3 است. در واقع كیفیت آن محصول را می تواند تغییر داد.
وی اظهار داشت: چیزی كه مهم است نحوه تولید آن محصول است. در دنیا محصول ارگانیك تولید می شود یعنی از كود و سم استفاده نمی كنند. در تولید این ماهی اگر شرایط رعایت شود می توان ماهی با كیفیت بالاتر تولید كرد.
متین فر گفت: در صورت صدور مجوز از سوی محیط زیست موسسه تحقیقات علوم شیلات كشور آمادگی دارد برنامه معرفی ماهی تیلاپیا را به صنعت آبزی پروری كشور ارائه كرده و در اختیار سرمایه گذاران قرار بدهد.
رئیس بخش آبزی پروری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی كشور گفت: تیلاپیاماهی نسبتا آرام است كه خیلی كم بیمار می شود و به این دلیل می تواند در شرایط سخت رشد و نمو كند.
وی ادامه داد: چون این ماهی مقاوم است پس در مقابل ماهی های دیگر جمعیت بیشتری ایجاد می كند.
7413/1535خبرنگار:معصومه مهتاب**انتشار دهنده:داریوش غفاری
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۰
كرج - ایرنا - رئیس بخش آبزی پروری موسسه تحقیقات علوم شیلات كشور گفت كه سالانه 10 هزار تن ماهی تیلاپیا وارد كشور شده و به مصرف می رسد.