سيد علي محمد موسوي دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: هدف از اجراي اين طرح ها، توانمندسازي مادي و معنوي ساكنان مناطق حاشيه اي شهرهاي بزرگ استان فارس است تا آنها با زندگي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي شهر همجوار آشنايي بيشتري پيدا كنند و از حالت ايزوله و جدايي خارج شوند.
مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري فارس با بيان اين كه پس از اقتصاد مقاومتي، حل آسيب هاي اجتماعي دومين دستور كار مهم دولتمردان تلقي مي شود، اظهار كرد: در حل مشكلات حاشيه نشيني، مثلث مردم، دولت و شهرداري ها مورد توجه مديران استان است و دولت متولي فعاليت هاي اثربخشي در اين زمينه بوده است.
وي گفت: با دستور استاندار فارس، 65 ميليارد ريال اعتبار به موضوع توانمندسازي حاشيه نشين هاي استان اختصاص يافته است.
موسوي اظهار كرد: صندوق عمران سه شهر مذهبي كشور (مشهد، قم و شيراز) نيز اجراي طرح هاي توانمندسازي حاشيه نشينان شهر شيراز را با هزينه 180 ميليارد ريال تقبل كرده است.
مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري فارس افزود: با توجه به ضعيف بودن خدمات زيربنايي در سكونت گاه هاي غيررسمي، شاخص هاي مربوط به سرانه هاي فرهنگي و اجتماعي در اين مناطق مطلوب نيست و از اين رو، ساكنان اين مناطق آسيب پذير شده اند.
وي گفت: در قالب طرحي، جمعيت 250 هزار نفري سكونت گاه هاي غيررسمي در حاشيه شهرهاي شيراز، كازرون و مرودشت را تحت پوشش قرار داده ايم و خانه محله براي آنها ايجاد كرده ايم.
موسوي ادامه داد: خانه هاي محله به محلي براي انتقال مسائل و مشكلات و گرفتن مشاوره و آموزش هاي حرفه اي تبديل شده است تا با كمك اين اقدام ها، افراد ساكن در سكونت گاه هاي غيررسمي بتوانند مشكلات خود را حل كنند و توانمند شوند.
مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري فارس گفت: در شهر شيراز به طور مشخص، مسئولان حوزه اجتماعي استان به صورت حضوري در مناطقي همچون شيخ علي چوپان، سنگ سياه و ... حضور يافته اند و مشكلات اين مناطق را بررسي و حل اين مسائل را در دستور كار خود قرار داده اند.
6122 / 2027
مصاحبه كننده: سارنگ عبداللهي ** انتشاردهنده: سيداحمد نجفي
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۰
شيراز- ايرنا- مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري فارس گفت: در مجموع افزون بر 245 ميليارد ريال اعتبار از سوي استانداري فارس و صندوق عمران سه شهر مذهبي كشور براي اجراي طرح هايي با هدف توانمندسازي حاشيه نشين هاي استان اختصاص يافت.