به گزارش روز دوشنبه گروه علمي ايرنا از روزنامه ديلي ميل، اين روش مي تواند حقيقت مجازي را نزديك تر كرده و كاربران را قادر سازد تا در فضاي مجازي خوراكي ها را مزه كنند.
مزه كردن يك خوراكي مجازي، كار چالش برانگيزي است زيرا شامل مزه، بو و حتي بافت غذا مي شود.
اوايل سال جاري يك گروه از محققان ژاپني در توكيو نمونه اوليه يك چنگال الكترونيكي را رونمايي كردند كه با وارد كردن شوك هاي كوچك به زبان، گيرنده هاي مزه را براي تقويت شوري تحريك مي كند.
اين محققان از جريان هاي الكتريكي براي تحريك پرزهاي چشايي مزه شور استفاده كردند.
محققان سنگاپوري با استفاده از تغييرات دمايي، مزه مجازي شيرين را نيز به اين مجموعه اضافه كرده اند.
اكنون گروه ديگري از محققان ژاپني با استفاده از الكترودهايي براي تحريك عضلات فك كه براي جويدن استفاده مي شوند، بافت غذا را نيز به قابليت هاي چشيدن مجازي خوراكي ها اضافه كردند.
اين محققان متوجه شدند كه پالس هاي فركانس كوتاه و بلند باعث مي شوند كه بافت خوراكي مجازي سخت تر به نظر برسد در حالي كه پالس هاي بلندتر، بافت انعطاف پذيرتري به غذا مي دهند.
آنها فناوري خود را در كنفرانسي در زمينه 'واسط كاربر' در ژاپن ارائه كردند.
علمي**2038**1834
مترجم: درنا محمديان ** انتشاردهنده: ناهيد شفيعي
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۷
تهران- ايرنا- محققان ژاپني با استفاده از الكترودهايي براي تحريك دهان و زبان در حال ابداع روشي هستند كه به زودي چشيدن خوراكي هاي مجازي را ميسر مي سازد.