به گزارش روز سه شنبه گروه فرهنگي ايرنا از بيست و چهارمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران، دبير جشنواره «مروجان كتابخواني» فعاليت چنين جشنوارههايي در طول سال را حاصل استمرار برنامههاي هفته كتاب عنوان كرد و از همه مردم جهت حمايت از كتاب و هفته كتاب براي خريد و هديه كتاب در روز 24 آبان دعوت كرد.
محسن حاجي زين العابديني، تفاوت هاي اجراي جشنواره در اين دوره با دورههاي گذشته را در حوزه معرفي و شناخت جشنواره عنوان و اضافه كرد: جشنواره مروجان در حال حاضر به عنوان يك جشنواره شناخته شده، جايگاه خود را يافته است، بيش از 610 اثر به اين جشنواره ارسال شده و كثرت آثار يكي از ويژگيهاي جشنواره امسال محسوب ميشود.
به گفته وي، جشنواره شبكهاي را ايجاد كرد كه افراد ميتوانند آثار خود را براي ترويج كتاب ارسال كنند در حاليكه مطمئن باشند كه اين آثار مورد بررسي قرار مي گيرند و معرفي ميشوند.
حاجي زين العابديني، با تاكيد بر موفق بودن جشنواره در دورههاي قبل، هدف از اجراي اين جشنواره توسط نهاد غير دولتي را استفاده هر چه بيشتر از ظرفيتها و ايجاد ارزش افزوده عنوان كرد.
وي اظهار داشت: اجراي برنامههاي مختلف در جهت ترويج كتاب؛ مثل باشگاههاي كتابخواني ، فعاليت روستاها و عشاير دوستدار كتاب و جشنواره مروجان كتابخواني، توسط نهادهاي غير دولتي، اقدامي در راستاي بالا بردن كيفيت كار بوده است.
دبير جشنواره «مروجان كتابخواني» بخش نشان استمرار و بخش مروجان الكتريكي را از بخشهاي اضافه شده به جشنواره برشمرد وي اظهار داشت: در بخش نشان استمرار افراد و گروههايي كه در سالهاي گذشته موفق به دريافت جوايز اين جشنواره شدند و با هدف تشويق جهت استمرار فعاليتهاي خود، معرفي ميشوند.
دبير جشنواره مروجان كتابخواني گفت: در بخش مروجان الكتريكي نيز افراد و گروه هايي كه در فضاها و شبكههاي مختلف مجازي به ترويج خواندن ميپردازند، معرفي ميشوند.
زين العابديني، كيفيت آثار ارسالي، تنوع، خلاقيت و نوآوري آنها را در روشهاي ترويج كتابخواني مثبت توصيف كرد و گفت: بازخورد جشنوارههاي سالهاي گذشته را ميتوان در پيگيري زمان و نحوه برگزاري توسط افراد و گروههاي مختلف ديد.
وي در رابطه با دلايل واگذاري اجراي اين جشنواره به «انجمن كتابداري و اطلاع رساني ايران»، با يادآوري اين نكته كه در دنياي مدرن همه مسايل جامعه توسط خود مردم جامعه اتفاق ميافتد گفت: يكي از شاخصهاي دنياي مدرن انجام مسئوليتهاي مختلف توسط نهادهاي غير دولتي مثل NGOها و انجمنهايي است كه نمايندگي مردم را بر عهده دارند.
حاجي زين العابديني اضافه كرد: در دولت جديد نيز خوشبختانه اين تفكر به درستي شكل گرفت و امسال براي اولين بار اين وظيفه به يك نهاد غير دولتي واگذار شد.
دبير جشنواره مروجان كتابخواني با اشاره به ضرورت توجه به كتاب و كتابخواني از مسئولان درخواست كرد كتابخوان باشند تا از تاثير كتاب بر جامعه اطلاع يابند و بتوانند به درستي از كتابخواني حمايت كنند.
فراهنگ**1880**1027**دريافت كننده: پروين اروجي** انتشار دهنده: محمدجواد دهقاني
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۴
تهران-ايرنا - دبير جشنواره مروجان كتابخواني با اشاره به ضرورت توجه به كتاب و كتاب خواني از مسئولان درخواست كرد كتابخوان باشند تا از تاثير كتاب بر جامعه اطلاع يابند.