علیرضا ساوری روزسه شنبه درگفت وگو با خبرنگار قضایی ایرنا، مهمترین تخلفات مورد توجه ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی شامل پیشگیری از فعالیت های احتمالی مسئولان و دست اندركاران علیه نامزدها و ستادهای آنان، جلوگیری از بهره گیری امكانات دولتی و بیت المال با هدف مقاصد انتخاباتی، جلوگیری ازتخریب چهره نامزدها و جلوگیری از سیاه نمایی برشمرد.
وی افزود: این موضوع همیشه مورد توجه و اهتمام ستاد قرار داشته و تلاش شد این جرائم به حداقل برسد.
ساوری خاطرنشان كرد: در انتخابات پارسال شاهد كمترین پرونده ها با عناوین شكایت نازمدهای انتخاباتی علیه یكدیگر ، تبلیغات زود هنگام و غیر از موعد مدنظر بودیم.
مدیركل پیشگیری وضعی قوه قضاییه با استناد به ماده 67 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی كه مقرر میدارد « تشكیلات قضایی هرحوزه انتخابیه بمنظور پیشگیری از وقوع جرم، ضمن هماهنگی با ناظرین شورای نگهبان و هیأت اجرایی اقدامات لازم را در محدوده مقررات معمول میدارد»، گفت: ستاد رسیدگی و پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی كشور به مسئولیت دادستان كل كشور و با حضور نمایندگان عالی دستگاه های تشكیل می شود.
مدیركل پیشگیری های وضعی قوه قضاییه ادامه داد: فعالیت و عملكرد این ستاد در راستای اجرای قانون و معطوف به تقویت 'تعامل، هماهنگی و همافزایی با سایر نهادهای قانونی مسئول ' است و هیچگونه تداخل یا تعارضی با وظایف سایر دستگاه های مسئول در امور اجرائی و نظارت بر انتخابات ندارد.
اجتمام** 7329 *1724 خبرنگار: لیلا اسماعیل نژاد * انتشاردهنده: حسین فتح الهی
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۶
تهران -ایرنا- مدیر كل پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: تخلفاتی انتخاباتی نسبت به گذشته 70 درصد كاهش یافته است.