به گزارش ایرنا، قائم مقام وزیر جهاد كشاورزی در امور مجلس روز سه شنبه در مراسم بهره برداری از واحدهای تولیدی نخستین پایانه صادراتی محصولات كشاورزی استان زنجان گفت: باید صادرات این محصولات بر واردات آن غلبه كرده و واردات به نفع صادرات انجام شود.
خلیل آقایی اظهار كرد: منشا خیر و بركت در دستگیری از كشاورزان و خدمت به مردم است.
وی تاكید كرد: حضور در بازار مهم نیست بلكه حضوری مستمر و مداوم در بازار حائز اهمیت است و این مساله فقط با دقت و توجه به همه ابعاد محقق می شود.
*** پایانه های صادرات محصولات كشاورزی باید تقویت شود
استاندار زنجان نیز گفت: سرمایه گذاری در حوزه صادارت محصولات كشاورزی را باید به كشاورزان، جهاد كشاورزی و سرمایه گذار آن تبریك گفت.
دوریش امیری تاكید كرد: محصولات و دسترنج كشاورزان به صورت میوه خشك تبدیل می شود كه این سیستم حمایت از تولید كنندگان و كشاورزان محسوب می شود.
وی ادامه داد: فعالیت پایانه های صادراتی محصولات كشاورزی مانع از بین رفتن این محصولات می شود.
استاندار زنجان گفت: سرمایه گذار این پایانه صادارتی قدمی را در راستای صادرات بخشی از محصولات كشاورزی این استان برداشته است و به هركدام از بخش های بیان شده بر اساس فعالیتی كه در حمایت از كشاورزی دارند باید تبریك گفته شود.
درویش امیری خاطرنشان كرد: در اروپا 20 درصد اقتصاد از بازیافت است كه ما محصول سالم را بازیافت می كنیم.
وی تاكید كرد: باید پایانه های صادارتی تقویت شود و گام های موثری نیز در خصوص استفاده درست از ضایعات انجام شود.
*** سرمایه گذاری پایانه صادراتی محصولات كشاورزی بدون تسهیلات دولتی محقق شده است
مدیرعامل پایانه صادارتی محصولات كشاورزی استان زنجان نیز گفت: هدف از ایجاد و راه اندازی این پایانه جلوگیری از تبدیل بخشی از این محصولات تولیدی به ضایعات است و این مركز در منطقه شمالغرب با هدف صادرات میوه به كشورهای خارجی تاسیس شده است.
عبدالله اسماعیلیان یادآورشد: راه اندازی كامل پایانه صادراتی محصولات كشاورزی استان زنجان موجب اشتغالزایی 500 نفر به طور مستقیم می شود و تكمیل آن نیازمند 400 میلیارد ریال دیگر است و تاكنون 200 میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.
*** خط دوم كشتارگاه طیور زنجان با 50 میلیارد ریال هزینه به بهره برداری رسید
مدیركل دامپزشكی استان زنجان در جمع خبرنگاران گفت: خط دوم كشتارگاه طیور این استان در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی و بهداشت عمومی راه اندازی شده است.
محمد رشید كرمی افزود: با پیگیری و تلاش انجام شده خط دوم این كشتارگاه با آخرین تكنولوژی جدید و دستگاه هایی با اهداف كشتارگاهی و ارتقای كیفیت لاشه به بهره برداری رسید.
وی ادامه داد: با راه اندازی این مجموعه عملیات كشتار به صورت اتوماتیك بدون دخالت دست در فرایند كشتار انجام می شود و این مساله به لحاظ افزایش كیفیت، سلامت لاشه، كارآیی، بهره وری و ضایعات حائز اهمیت است.
مدیركل دامپزشكی استان زنجان گفت: در بحث اقتصادی می توانیم طیور تولیدی مازاد این استان را با آخرین استانداردها به دیگر كشورهای متقاضی صادر كنیم.
كرمی تاكید كرد: با پیگیری های انجام شده 2 كشتارگاه دیگر نیز در آینده نزدیك به خط دوم اضافه می شود و علاوه بر پوشش استان زنجان كشتار طیور استان های همجوار در آن انجام خواهد شد.
وی خاطرنشان كرد: ظرفیت اسمی كشتار روزانه طیور 2 هزار قطعه بود كه با افتتاح خط دوم كشتار به 20 هزار قطعه افزایش یافت.
7325/6085
خبرنگار: حدیث ابوالحسنی** انتشار دهنده: رویا رفیعی
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۴
زنجان - ایرنا - واحدهای تولیدی نخستین پایانه صادراتی محصولات كشاورزی و خط دوم كشتارگاه مرغ تمام اتوماتیك استان زنجان به بهره برداری رسید.