سنندج- ايرنا- مديركل دفتر الگو سازي و تكريم بنياد نخبگان كشور با تاكيد بر اينكه زندگي نامه نخبگان كُرد بيشتر مورد توجه قرار گيرد گفت: تكريم و بزرگداشت نخبگان تكريم علم است.

به گزارش خبرنگار ايرنا محسن شاه رضايي روز پنج شنبه در آيين نكوداشت مصطفي خرم دل، مترجم، قرآن ‌پژوه و مفسر كُرد در سنندج با تاكيد بر توجه به بزرگداشت نخبگان و انديشمندان اظهار كرد: يكي از مهمترين اهداف بزرگداشت انديشمندان، هويت دادن بە جامعە و الگوسازي براي جوانان است.
وي افزود: انسان هاي بزرگ، انديشمند، فرزانه و تاثيرگذار در جامعه همواره بايد مورد تكريم قرار گيرند و از تلاش هاي آنان قدرشناسي شود چرا كه بشريت مظلوم امروز نياز بە ادم هاي بزرگ و نخبە دارد.
مديركل دفتر الگو سازي و تكريم بنياد نخبگان كشور با بيان اينكه نكوداشت نخبگان و انديمشندان به جامعه هويت مي بخشد گفت: جوانان اين مرز و بوم بايد با انديشمندان و نخبگان بيشتر اشنا شده و از زندگي اين بزرگواران الگوبرداري كرده و به درجه هاي رفيع علمي دست پيدا كند.
وي همچنين با تاكيد بر توجه بيشتر به زندگي نامه نخبگان كُرد گفت: اميد مي رود از زندگي نامه اين بزرگواران كه همواره به كشور و حتي جهان خدمت كرده اند فيلم ساخته شده و كتاب ها و اثار انان بيشتر مورد توجه قرار گيرد.
دكتر مصفي خرم دل از انديشمندان و قرآن پژوهان سرشناس كردستان، ايران و جهان اسلام است و سال ها در دانشگاه هاي كردستان، كرمانشاه و مهاباد مشغول به تدريس و خدمت در پست رياست بودە است.
استاد خرم دل داراي آثار ارزشمندي به سه زبان كُردي، فارسي و عربي است كه بيشتر اين اثار چاپ و منتشر شده است و آثار اين استاد برجسته شامل هفت اثر در حوزە تفسير و قرآن كريم، 6 اثر در حوزە زبان و ادبيات كردي و عربي، سه اثر در حوزە فقە و 2 اثر در حوزە عقايد اسلامي است.
دكتر مصطفي خرم دل هم اكنون ساكن مهاباد بوده و از شخصيت هاي علمي و ديني مشهور در ايران و جهان اسلام است.
/1904/7348
**خبرنگار: افسانه گلباغي/** انتشار دهنده: مسعود احمدي