به گزارش ايرنا، سيدجمال سجادي پور عصر پنجشنبه در نخستين جشنواره استاني زعفران طلاي سرخ همزمان با زمان برداشت اين محصول در بهاباد گفت: بهاباد با سطح زيركشت 270 هكتار زعفران، قطب توليد اين محصول در استان به شمار مي آيد.
سجادي پور تصريح كرد: استان يزد از نظر سطح زيركشت محصول استراتژيك زعفران پس از استان هاي خراسان رضوي و شمالي، اصفهان، كرمان و فارس قرار دارد.
وي با بيان اينكه 94 درصد زعفران دنيا در ايران توليد مي شود، در خصوص برند سازي زعفران بهاباد در داخل و خارج از كشور گفت: تلاش مي شود تا با معرفي زعفران بهاباد و سرمايه گذاري در اين زمينه، برندسازي مناسب براي محصول زعفران اين شهرستان با هدف صادرات انجام شود.
سجادي پور ادامه داد: اگرچه كيفيت محصول زعفران در استان يزد به ويژه در بهاباد خوب است اما نامي شدن آن، زيرساخت هايي نياز دارد كه مهمترين آن ايجاد صنايع بسته بندي است.
وي همچنين از تشكيل دبيرخانه زعفران در شهرستان بهاباد خبرداد و گفت: با تشكيل دبيرخانه زعفران درشهرستان مي توان بخشي از مشكلات زعفران كاران را حل كرد.
نخستين جشنواره استاني زعفران طلاي سرخ همزمان با زمان برداشت اين محصول، عصر پنجشنبه با حضور زعفران كاران و شماري از مسوولان كشوري و استاني در شهرستان بهاباد برگزار شد.
6014 تهيه و انتشار: كاظم شاملو*
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۳
يزد - ايرنا - رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان يزد گفت: 65 درصد سطح زيركشت زعفران اين استان مربوط به شهرستان بهاباد است و با توجه به ظرفيت توليد و كشت زعفران در اين شهرستان، بايد از اين ظرفيت بهره برداري بيشتري صورت گيرد.