به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا ، سید عباس صالحی روز دوشنبه در آئین رونمایی از مجله ادبی آنلاین « الف یا» كه در بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان برگزار شد افزود: ادبیات معاصر مدیون انجمن ها و مجلات ادبی است و اینها كانونی جدی برای تثبیت ادبیات كشور به شمار می روند.
وی با بیان اینكه فضای مجازی فرصتی ایجاد كرده تا از انجمن ها و مجلات ادبی بهره كافی ببریم ، اظهار كرد: فضای مجازی كانون دوم مجلات و برای بهتر استفاده كردن از نشریات الكترونیكی است و تولد این دسته نشریات را در فضای مجازی باید به فال نیك گرفت.
صالحی گفت: مجله ادبی «الف یا » برای ساختن محتوا به نحو اعجاب آمیزی شكل گرفته و می تواند سلیقه های متنوع را در خود جای دهد و از طرفی با همه واژگان انسانی و به حرمت ادبیات ، وقوف كامل دارد و ادبیات را ابزار بی اصالت نمی داند.
معاون فرهنگی وزیر ارشاد با بیان اینكه مجله الف یا به نوعی رویكرد كتابی دارد و می توان گفت به كتاب تعلق خاطر دارد ، افزود: چنانچه كتاب دارای شفافیت است ، مجله قادر به قضاوت و داوری است و گفت و گوهای ادبی را سنجیده تر و نقد ها را به خوبی و روانتر بیان می كند.
وی در رابطه با مستندنگاری مجله الف یا ، گفت: مستندنگاری به عنوان یك گنجینه ، ریشه خوبی در گذشته دارد و این نشریه در حوزه شعر و داستان مجموعه ای از مستند می باشد كه فرصت خوبی برای جهانی شدند است .
صالحی به عنوان مثال به سفرنامه حج كه به زبان عربی و فارسی منتشر شده اشاره كرد و افزود: در زمینه مستندنگاری می توان تاریخ نگاری ، جغرافیایی نگاری و حتی مردم نگاری را مد نظر قرار داد و این موارد یك منبع ارزشمند در حوزه مستندنگاری است و از این طریق می توان به نكات جدیدی دست یافت.
صالحی مستندنگاری را نقطه وصل نسل دوم و سوم به نسل اول كه همانا اساتید هستند برشمرد و افزود: از این نظر نسل خالق در جامعه فارسی زبان كم نیستند و امید است مجله الف یا ، ارتباط سه نسل را به نحوی مطلوب برقرار كند.
فراهنگ *1823*1417 خبرنگار سید مهدی حسینی* انتشار دهنده: طاهره نبی اللهی
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶
تهران - ایرنا - معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مستندنگاری گنجینه ای ارزشمند است كه نسل های دوم و سوم ادبی كشور را به اساتید و نسل اول متصل می كند.