يزد - ايرنا - معاون سياسي ، امنيتي و اجتماعي استاندار يزد اين استان خواستار جلوگيري از موازي كاري در فعاليت كارگروههاي مربوط به حوزه جوانان شد.

به گزارش دريافتي ايرنا از روابط عمومي استاندار يزد ، محمد علي طالبي سه شنبه در نشست ساماندهي امور جوانان استان يزد افزود: بايد به گونه اي كار شود كه فعاليت‌هاي اين كارگروهها كاربردي و موجب ارتقاي كمي و كيفي كارها شود .
وي با تأكيد به انجام سياست‌هاي ابلاغي توسط دستگاههاي مسئول تشكيل هر كارگروه ادامه داد: اميدواريم تعدد كارگروههاي مرتبط با ازدواج جوانان به شورايي موازي در اين امر نينجامد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري يزد در خاتمه خواستار انجام وظايف هر كارگروه در قبال مسئوليت خود و همچنين بر انسجام فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي آنها تأكيد كرد.
همچنين مديركل ورزش و جوانان استان يزد با توجه به اقدامات انجام شدۀ دستگاه‌هاي اجرايي براي ساماندهي امور جوانان به ضرورت تشكيل كارگروههايي براي بررسي و هم‌انديشي مصوبات ستاد ساماندهي امور جوانان در زمينه امر ازدواج جوانان اشاره كرد.
مسعود شريعتي گفت: كارگروههايي براي تبادل‌نظر در موضوع هاي از جمله آموزش و مشاوره، خيرين امر ازدواج، هماهنگي تشكل‌هاي اجتماعي در امر ازدواج و خانواده، رسانه و ترويج فرهنگ بالقوۀ سالم، پيگيري اقدامات تسهيلات ازدواج، ازدواج كاركنان مجرد دستگاهها و برگزاري جشنواره‌هاي ترويج ازدواج بالقوۀ سالم در نظر گرفته شده است.
وي در پايان ، وظايف هر يك از كارگروهها، مسئولان تشكيل آن كارگروه‌ها و اعضا و اهداف آنها را بيان كرد.
همچنين مديركل دفتر امور بانوان و خانوادۀ استانداري يزد نيز در اين نشست با بيان اينكه لازم است براي نهادينه‌كردن ارزش‌ها در جامعه از كودكان آغاز كرد، به نقش آموزش و پرورش در فرهنگ سازي اشاره كرد و دروني‌كردن ارزش‌ها در دانش‌آموزان را خواستار شد.
رقيه كرمانيان بر لزوم داشتن ديد وسيع در امر ازدواج جوانان تأكيد كرد و در كنار نقش مشاورۀ سازمان بهزيستي نقش آموزشي و تربيتي آموزش و پرورش را مهم دانست.
در اين جلسه گزارشي از فعاليت‌هايي كه سازمان بهزيستي استان و آموزش و پرورش براي ساماندهي امور جوانان استان در دست انجام دارند ، نيز ارايه شد.
سه راهكار پيشگيرانۀ سازمان بهزيستي براي ارتقاي امور جوانان آموزش‌هايي از قبيل آموزش قبل ازدواج همراه با ارايه گواهينامۀ آموزشي، گواهينامۀ پس از ازدواج همراه با مداخلۀ مشاوره‌اي و نيز آموزش مهارت‌هاي زندگي و بازتواني پس از طلاق مطرح شد.
از راهكارهاي آموزش و پرورش استان نيز آموزش مهارت‌هاي زندگي و مهارت‌هاي ارتباطي به دانش‌آموزان، مشاوره ويژه دانش‌آموزان، برگزاري كارگاههاي تخصصي مشاوره خانواده، تشكيل كارگروه تخصصي مشاوره ازدواج و اقداماتي از اين دست بيان شد.
7536/ 5054 دريافت كننده:كاظم سبحان زاده**انتشار : بهنام احمدي *
irnayazdd@