به گزارش ایرنا ، هاشمی این مطلب را به دنبال بازدید خود از یكی از مجهزترین بیمارستان های چین با یكهزار و 200 تختخواب در شهر «سوجو» واقع در شرق این كشور اعلام كرد.
دكتر «سید حسن هاشمی» كه برای شركت در نهمین كنگره جهانی ارتقای سلامت در شهر شانگهای به چین سفر كرده است ، گفت: این میزان تخت قرار است طی یك دوره 10 ساله در اختیار بیمارستان ها قرار گیرد.
وی بازدید خود از بیمارستان یاد شده را نیز در راستای مساعدت به اجرای بهینه این برنامه مهم دانست و گفت : این بیمارستان یكی از تخصصی ترین مراكزی است كه در شهر سوجو در شرق چین گشایش یافته است و با توجه به تجهیزات پیشرفته ای كه در آن بكار رفته است، می تواند الگویی برای دیگر مناطق چین نیز باشد.
وزیر بهداشت و درمان و آموزش جمهوری اسلامی گفت: در ایران 900 بیمارستان ایجاد شده است كه خدمات پزشكی را در اختیار 80 میلیون نفر قرار می دهد و وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشكی به غیر از فعالیت های پزشكی امور آموزشی را نیز در بر می گیرد .
به گفته وی در مجموع 57 دانشگاه در ایران وجود دارد كه 200 هزار دانشجوی رشته های مختلف علوم پزشكی را در خود جای داده است.
سید حسن هاشمی همچنین تصریح كرد كه نزدیك به یك سوم از بیمارستان ها به غیر از اینكه مراكز پزشكی هستند امور آموزشی را نیز در دستور كار خود دارند.
او تاكید كرد : از مهمترین ویژگی های ایران این است كه مردم در این كشور بیمه هستند و البته نزدیك به یك سوم از بیمارستان های موجود نیز در اختیار بخش خصوصی است.
وزیر بهداشت برنامه بیمه كشورمان را در بیمارستان ها به اجمال مورد اشاره قرار داد و گفت : كسانی كه به بیمارستان های دولتی مراجعه می كنند ،اصولا به طور تقریبی رایگان درمان می شوند و فقط حدود شش درصد برعهده مردم است و دیگرانی كه به بیمارستانی های دیگری مراجعه می كنند نیز دارای بیمه تكمیلی هستند و یا اینكه دارای بیمه های تجاری هستند.
با این وصف وی تصریح كرد كه ایران هنوز به بیش از 100 هزار تخت در بیمارستان ها نیاز دارد و 50 هزار مورد از این تخت ها البته تخت هایی هستند كه باید جایگزین شوند.
او خاطر نشان ساخت كه دولت دكتر حسن روحانی رییس جمهور برنامه دارد كه در یك دوره 10 ساله این 100 هزار تخت را وارد چرخه خدمات پزشكی كند و تجربیاتی كه الان در این بیمارستان در سوجو مشاهده شده است می تواند كمك بزرگی برای اجرای چنین برنامه ای در ایران باشد و این همكاری می تواند گسترش چشمگیری داشته باشد.
در جریان دیدار وزیر بهداشت با «شن جیه» رییس بیمارستان و مركز درمانی یكهزار و 200 تختخوابی، وی برنامه فعالیت و روند ساخت این یمارستان را تشریح شد.
SHEN JIE ( شن جیه ) حضور وزیر بهداشت و هیات ایرانی را در این بیمارستان و برای بازدید از آن و استفاده از تجربیات متقابل دو كشور در امور پزشكی و بهداشتی و درمانی بسیار مهم و قابل تقدیر توصیف كرد و گفت: فعلا بیمارستان با 800 تخت افتتاح شده است و بزودی نیز 400 تخت دیگر در آن مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
وی گفت كه كار ساخت بیمارستان از سال 2013 میلادی آغاز شده است و برنامه های تكمیلی آن تا سال 2018 میلادی ادامه می یابد و روزانه یكهزار نفر به آن مراجعه می كنند و از داروهای سنتی و پزشكی روز نیز با بهترین تجهیزات و فن آوری های نوین در آن استفاده می شود.
وی گفت كه فناوری های پیشرفته ای در بیمارستان مورد استفاده قرار گرفته است كه به بیمارستان امكان می دهد تا 50 درصد در به خدمت گرفتن از نیروی انسانی صرفه جویی كند.
نهمین كنگره ارتقای سلامت كه یك همایش جهانی است از 21 تا 24 نوامبر در شانگهای بزرگترین شهر و بندر چین برگزار می شود و صدها نفر از وزیران بهداشت ،كشاورزی ، برنامه ریزی شهری و كارشناسان و پزشكان و مسوولان و برنامه ریزان سیاست های درمانی ، بهداشتی و پزشكی برگزار می شود.
آساق**1597**1663**
تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۴
سوجو - ایرنا - «سید حسن قاضیزاده هاشمی» وزیر بهداشت كشورمان كه به چین سفر كرده است از برنامه دولت برای افزودن 100 هزار تخت بیمارستان به چرخه خدمات بیمارستانی و پزشكی كشور خبر داد.