افشين علا روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگي ايرنا اظهار كرد: نخستين قدم براي نويسنده شدن بي شك خواندن است. خواندن، خواندن و خواندن، و هيچ كلاس و معلمي به اندازه مطالعه، نويسندگي را به ارمغان نمي آورد.
وي تصريح كرد: اما چگونه خواندن و چگونه انتخاب كردن كتاب هاي خوب نيز مستلزم همراهي با اهل ذوق و خرد است.
علا افزود: پس قدم دوم بهره گيري از كساني است كه خبره كارند زيرا بدون مشورت و هدايت اهل فن ممكن است مطالعه زياد هم ثمري نداشته باشد، چون كتاب فراوان است اما كتاب خوب كم است.
نويسنده كتاب «بلدم شعر بگويم» گفت: قدم بعدي انس همزمان با ادبيات كهن و معاصر است. اكتفا به هريك از اين دو، به مثابه پرواز كردن با يك بال است كه راه به جايي نخواهد برد. ضمنا از ادبيات ساير ملل و ميراث هاي مكتوب جهاني نيز نبايد غافل بود.
علا همچنين تصريح كرد: اگر كتابخواني و فرهيختگي باعث ايجاد فاصله بين اهل مطالعه و اكثريت مردم شود بديهي است كه امر مذمومي است.
وي خاطرنشان كرد: ارتقاي شخصيت افراد با مطالعه از آن جهت ارزشمند است كه آنها مي توانند از آموخته هاي خود هم در كسب زندگي بهتر استفاده كنند، و هم به ديگران البته فراخور حال هركس كمك كنند كه راه هاي رسيدن به حقيقت را بيابد.
فراهنگ ** 1540 ** 1071 ** خبرنگار: حميد بحرينيان ** انتشار دهنده: اميد غياثوند
تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۹
تهران - ايرنا - شاعر معاصر و نويسنده كودك و نوجوان به نويسندگان جوان توصيه كرد، براي كسب مهارت در نويسندگي، فقط بخوانند و بخوانند و بخوانند.