به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتكی روز شنبه در نشست با معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاكید كرد: باید تدابیر لازم برای رفع موانع سر راه تولیدات داخلی برای رفع این مشكل اندیشیده شود.
وی تصریح كرد: محاسبه میزان صادرات براساس تولیدات استان ها می تواند سهم دقیق نقاط مختلف كشور در صادرات را به طور شفاف مشخص كند.
وی همچنین با اشاره به خدمات دولت یازدهم در سه سال گذشته گفت: دولت در ارتقای زیرساخت های توسعه ای مناطق محروم كشور مانند چهارمحال و بختیاری نقش مهمی ایفا كرده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار كرد: در این مدت زیرساخت های توسعه ای استان به ویژه در بخش های راهسازی، گازرسانی، برقرسانی، آبرسانی و ارتقای شاخص های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و عمرانی رشد چشمگیری داشته است.
وی گفت: در مدت فعالیت دولت یازدهم طول بزرگراه های چهارمحال و بختیاری از 110 كیلومتر به 310 كیلومتر و پوشش گازرسانی استان از 84 درصد به 94 درصد افزایش یافت.
سلیمانی دشتكی به آبرسانی سیار از طریق تانكر به 220 شهر، روستا و شهرك صنعتی استان در ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید اشاره و تاكید كرد: با اقدام های انجام شده در سه سال گذشته مشكل تامین آب بسیاری از این مناطق به طور كامل رفع شده و تلاش برای آبرسانی به بقیه مناطق در دستور كار قرار دارد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران نیز گفت: توسعه صادرات محور تولیدات داخلی و ارتقای تولید كالاهای صادراتی در استان های مختلف كشور از اولویت های این وزارتخانه است.
مجتبی خسروتاج تصریح كرد: به همین منظور باید ظرفیت صادراتی استان های مختلف شناسایی و در راستای تقویت آن تلاش و برنامه ریزی علمی و عملی صورت گیرد.
كولر آبی، لوازم خانگی، خوراك آبزیان، سیمان، كاشی و سرامیك، شیرخشك نوزاد، چینی آلات بهداشتی، ورق فولادی، بادام، نمد، شكلات، موكت و ظروف یكبار مصرف پلاستیكی از مهمترین كالاهای صادراتی چهارمحال و بختیاری است كه به كشورهای عراق، افغانستان، ازبكستان، هند، پاكستان، آذربایجان و كویت صادر می شود.
صادرات كالا از چهارمحال و بختیاری در سال جاری 102 میلیون دلار تعریف و پیش بینی شده كه تاكنون بیش از 67 درصد آن محقق شده است.
خبرنگار: وحید رئیسی دهكردی**انتشاردهنده: جهانبخش صفری دهكردی
7362/6021
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶
شهركرد – ایرنا – استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به واردات بی رویه برخی كالاها كه باعث ایجاد رقابت با كالاهای تولید داخلی و ضربه به تولیدكنندگان ایرانی شده است، گفت: واردات كالا نباید به رقیب تولیدات داخلی تبدیل شود.