تهران - ایرنا - دارنده مدال طلای جام جهانی مراكش گفت:‌ به خاطر علاقه به تیراندازی با كمان، فعالیت حرفه ای در ‌رشته شنا را رها كردم و در حال حاضر تنها به كسب خوشرنگ ترین مدال در المپیك 2020 توكیو می اندیشم.

«پریسا روحانیان» كه به تازگی و در جریان نخستین مرحله رقابت های جام جهانی تیراندازی با كمان داخل سالن مراكش در رده سنی جوانان موفق به كسب نخستین مدال طلای جهانی ریكرو زنان ایران شد، ‌افزود: پدرم به صورت حرفه ای در رشته ریكرو فعالیت می كرد و این امر موجب علاقه و شناخت من از این رشته شد و با اینكه در رشته های شنا و كاراته فعالیت می كردم، گرایش شدیدی به سوی این رشته یافتم.
وی ادامه داد: از سال 93 فعالیت در این رشته را شروع كردم و در رقابت های قهرمانی كشور همان سال نونهالان اول شدم، سپس در سال 94 و 95 به ترتیب عنوان قهرمانی رقابت های قهرمانی كشور رده سنی نوجوانان و جوانان را كسب كردم، ضمن اینكه امسال عنوان سومی مسابقات تیراندازی با كمان قهرمانی كشور بزرگسالان را نیز از آن خود كردم.
این كماندار 16 ساله كرمانی اضافه كرد: ‌كسانی كه فعالیت در رشته ریكرو را از از سنین پایه شروع كنند، شانس زیادی برای حرفه ای شدن دارند و من هم امیدوارم با توجه به اینكه از رده نونهالان فعالیت در رشته ریكرو را شروع كرده ام، بتوانم افتخارات بزرگی برای ایران كسب كنم.
روحانیان در خصوص مسابقات جام جهانی داخل سالن مراكش نیز گفت:‌ سطح این رقابت ها با توجه به حضور نمایندگان بیش از 25 كشور جهان خوب بود و من پس از قرعه استراحت مرحله اول به مصاف كمانداری از امارات، سپس ایتالیا و در آخر با سوگند رحمانی هم تیمی خودم بازی كردم و خوشبختانه توانستم مدال طلای این رقابت ها را به نام خود ثبت كنم.
این كماندار نوجوان كشورمان اضافه كرد:‌ در جام جهانی مراكش دومین حضورم در عرصه بین المللی را تجربه كردم و به همین دلیل هیچ نگرانی یا استرسی از حضور در این رقابت ها نداشتم و این مساله بر عملكردم تاثیر مثبتی داشت.
روحانیان در مورد برنامه تمریناتش برای تحقق اهداف بزرگش گفت:‌ قطعا همزمانی تمرینات و تحصیل سختی زیادی برای یك ورزشكار دارد، اما تلاش می كنم در زمان برگزاری اردو از درس ها غافل نشوم و عقب ماندگی یا رسیدگی كمتر به دروس را در فاصله بین اردوها با مطالعه و تلاش بیشتر جبران می كنم.
وی خاطر نشان كرد:‌ اهداف بزرگ، ‌تلاش سخت می طلبد و من باید علاوه بر برنامه های آماده سازی در اردوهای تیم ملی، شخصا و در باشگاه نیز تمریناتم را پیگیری كنم. اما همانطور كه می دانید هزینه باشگاه رفتن و تمرین باشگاهی بسیار زیاد است.
دارنده نخستین مدال طلای ریكرو زنان ایران كه پس از موفقیتش ‌مدال خود را به سردار قاسم سلیمانی اهدا كرد، گفت:‌ متاسفانه در ایران حامیان مالی به دلایل عدیده حاضر به سرمایه گذاری در بخش زنان نیستند و این مانع از حضور بسیاری از افراد مستعد در عرصه های مختلف ورزشی می شود.
وی گرانی تجهیزات ورزشی از جمله تیرو كمان را از دیگر مشكلات ورزش زنان عنوان كرد و افزود: ورزش زنان نیاز به حامیان مالی قدرتمندی دارد تا آنان بتوانند بدون دغدغه مالی در رشته های مختلف ورزشی فعالیت كرده و موفقیت های بزرگی برای كشور كسب كنند.
این كماندار حضور در بازیهای آسیایی را نیز از جمله اهداف نزدیك خود عنوان كرد و گفت: سال 2018 بازیهای آسیایی را پیش رو داریم و من برای حضور در این رقابت ها نیز تمام تلاش خود را به كار می گیرم.
مرحله اول رقابت های جام جهانی تیراندازی داخل سالن 2017 مراكش طی روزهای ششم و هفتم آذرماه برگزار شد و ایران توانست این رقابت ها را با كسب یك مدال طلا و دو نقره به پایان ببرد.
ورزشی **1828**1379
خبرنگار: ‌خدیجه روزبهانی، انتشار دهنده: هادی افتخاری