محمدحسن عظيم عراقي روز يكشنبه در حاشيه در مراسم گراميداشت روز جهاني معلولان و تجليل از دانش آموزان برتر استثنايي، در مشهد به خبرنگار ايرنا گفت: هم اينك 70 هزار دانش آموز در سطح كشور زير پوشش آموزش و پرورش استثنايي قرار دارند و از خدمات آموزشي، توانبخشي و حمايتي بهره مي برند.
وي در ادامه به موضوع عدالت آموزشي به عنوان يكي از مباحث سند تحول بنيادين آموزش و پرورش اشاره و بيان كرد: در اين چارچوب اجراي طرح خدمات حمايتي ويژه دانش آموزان استثنايي از پارسال در دستور كار قرار گرفته است.
معاون تشخيص و پشگيري سازمان آموزش و پرورش استثنايي افزود: در قالب اين طرح كمك به هزينه هاي مختلف توانبخشي، وسايل كمك آموزشي، رفت و آمد و درماني در استانهاي مختلف مورد توجه قرار گرفته كه به نسبت محروميت هر منطقه ميزان تخصيص خدمات و اعتبارات حمايتي متفاوت است.
وي ادامه داد: اجراي اين طرح با توجه به تسهيل آموزش در دانش آموزان با نيازهاي ويژه موجب تشويق و ترغيب خانواده ها براي قرار گرفتن زير پوشش آموزش و پرورش استثنايي شده است.
عراقي گفت: اعتبار امسال اين طرح در كشور 30 ميليارد ريال است كه اجراي مطلوب آن بستگي به تخصيص كامل اعتبارات دارد.
استان خراسان رضوي با 15 هزار دانش آموز استثنايي 13 درصد دانش آموزان كشور را در اين بخش را به خود اختصاص داده و همچنين رتبه نخست شناسايي و پوشش دانش آموزان را با نيازهاي ويژه دارد.
7496/1858**خبرنگار: آرزو جاوداني **منتشركننده: حسين كريم زاده
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۷
مشهد- ايرنا- معاون تشخيص و پشگيري سازمان آموزش و پرورش استثنايي گفت: شايعترين معلوليت در بين دانش آموزان استثنايي در سطح كشور آسيب ديدگي ذهني است بطوري كه 30 درصد دانش آموزان استثنايي دچار آسيب ديدگي ذهني هستند.