كاشان - ایرنا - عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: تشكل های دانشجویی باید آزاد اندیشانه بر مدار اعتقادها و ارزش های متعالی حركت كنند تا بتوانند همدیگر را ارتقا دهند.

به گزارش ایرنا، «احسان قاضی زاده هاشمی» شامگاه یكشنبه در مراسم روز دانشجو در دانشگاه كاشان جنش دانشجویی را یك محور واقعی برای انقلاب اسلامی دانست و گفت: این جنبش هم پیش از انقلاب، هم در جریان آن و هم پس از پیروزی انقلاب اسلامی در جامعه نقش آفرینی كرده است.
وی بیان كرد: 16 آذر سال 1332 جرقه و طلیعه ای بر جنبش دانشجویی به عنوان جریان پیش رونده، پیشتاز و پیشرو در تمام انقلاب مثمر ثمر بوده است.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به نقش دانشجویان در تسخیر لانه جاسوسی آمریكا در 13 آبان سال 58 و حضور این قشر در جبهه های جنگ تحمیلی، تصریح كرد: دانشجویان همواره بدنبال حق خواهی و حق طلبی بوده اند.
وی گفت: دهه 80 به عنوان دوره ای است كه دانشجویان از عرصه مطالبات سیاسی كشور فاصله گرفتند و در این دوره به حوزه سیاسی دانشگاه ها ضربه وارد شد.
این نماینده مجلس با بیان این كه جنبش دانشجویی را نباید فقط به برگزاری سالروز 16 آذر معطوف كرد، گفت: با توجه به فضای بوجود آمده مجازی كه هم تولید كننده و هم مصرف كننده است، دانشجویان باید مطالبه گر، محقق، پرسشگر و مولف باشند.
وی نسبت به برگزاری كرسی های واقعی آزاداندیشی از همه طیف های دانشجویی در دانشگاه ها نیز تاكید كرد و افزود: این گونه نشست ها حتی با حضور مخالفان كه ما قبول نداریم باید برگزار شود چرا كه در رشد و تعالی دانشجو بسیار موثر است.
عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در بخشی دیگری از سخنانش موضوع اشتغال را از دغدغه های بزرگ كشور بیان كرد و گفت: اگر بحران بیكاری به سونامی تبدیل شود، بحران و آسیب های اجتماعی فروانی در پی خواهد داشت كه بر ارزش های دینی اثر معكوس می گذارد.
قاضی زاده هاشمی نیاز امروز كشور را ایجاد فرصت شغلی برای جوانان دانست و افزود: ایجاد فرصت های شغلی الزاما توسط دولت نیست بلكه همه باید تلاش كنیم تا از طریق وام های خوداشتغالی و بنگاه های زودبازده، بیكاری در جامعه برطرف شود.
وی ركود اقتصادی را نیز یكی دیگر از بحران های كشور خواند و خاطرنشان كرد: همه باید با برنامه ریزی تلاش كنیم این بحران حل شود و نرخ بیكاری به تك رقمی برسد.
عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی هم چنین در خصوص كارشكنی آمریكایی ها در مساله برجام نیز تصریح كرد: برجام دوخاصیت داشت یكی دفع شر مكرری كه ممكن بود بوجود بیاید و خاصیت مهم تر برای محك زدن غربی ها در نزد افكار عمومی ما ایرانی ها بود.
قاضی زاده هاشمی یادآور شد: هر زمانی كه ما به آمریكا اعتماد مطلق كردیم نتیجه این اعتماد آثار سوء در پی داشت و هر موقع كه ما از موضع ضعف با دشمن برخورد كردیم، دشمن از موضع قدرت بیشتر وارد عمل شد.
7408/6136 *شبس*1613* خبرنگار: یوسف صائب*انتشار دهنده: عبدالله غفاری