به گزارش ايرنا، علي اكبر متقي فرد روز سه شنبه درنشست واگذاري زمين هاي كشاورزي به تشكلهاي زنان روستايي، عشاير و زنان سرپرست خانوار برگزار شد، افزود: در حوزه توليد محصولات كشاورزي تفاوتي بين مردان و زنان وجود ندارد بلكه در بيشتر عرصه هاي توليدي بانوان توانستنه اند با توانمنديهاي بالقوه خود از مردان پيشي بگيرند و موفق تر ظاهر بشوند.
وي در ادامه به اهميت بخش كشاورزي و نقش آن در تامين امنيت غذايي اشاره و اظهاركرد: بانوان مي توانند در اين حوزه همپاي مردان به ايفاي نقش پرداخته و در حوزه عملياتي ساختن اقتصاد مقاومتي در بخش كشاورزي تاثيرگذار باشند.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان قزوين با تاكيد بر اينكه تشكلهاي زنان روستايي استان بايد فعال تر و پررنگ تر ظاهر شوند، افزود: در خيلي از استانهاي كشور تشكلهاي زنان روستايي با سرمايه هاي اندك توانسته اند از مزايا و تسهيلات توسعه بخش كشاورزي استفاده و اشتغالزايي ايجاد كنند كه اين موضوع در قزوين نيز بايد جدي گرفته شود.
وي در ادامه به انعقاد تفاهم نامه واگذاري اراضي كشاورزي به تشكلهاي زنان روستايي، عشاير ي و زنان سرپرست خانوار در اين نشست بين سازمان جهاد كشاورزي و اداره كل بانوان و امور خانواده استانداري، تصريح كرد: اميدواريم با فعال تر شدن تشكلهاي زنان روستايي و اجراي اينگونه طرح ها در حوزه كشاورزي بتوان گام موثري در راستاي رشد و توسعه بخش كشاورزي استان برداريم.
مدير اموراراضي سازمان جهادكشاورزي استان قزوين نيز در اين نشست به نقش زنان روستايي و عشاير در توليد محصولات كشاورزي اشاره كرد و گفت: با واگذاري اراضي كشاورزي به زنان و مشاركت آنان در حوزه توليد مي توان زمينه اشتغال و حضور زنان را در بخش كشاورزي پررنگ كرد.
رضا افلاطوني از طرح سازمان جهاد كشاورزي براي واگذاري اراضي كشاورزي به زنان روستايي ، عشايري و سرپرست خانواردر قالب تفاهم نامه با دستگاه ها از جمله اداره كل امور بانوان و خانواده استانداري خبر داد.
21 صندوق اعتبارات خرد زنان روستايي و هشت شركت تعاوني زنان در بخش كشاورزي فعال هستند كه به فعاليت هاي كشاورزي و اشتغالزايي اين حوزه در بخش بانوان كمك مي كنند.
3013/ 6128
خبرنگار: رضا اولادي
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۹
قزوين-ايرنا- رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان قزوين گفت: بايد از ظرفيت تشكل هاي زنان روستايي به منظور تقويت بخش كشاورزي به شكل مطلوب استفاده شود.