به گزارش دفتر استاندار و روابط عمومی استانداری یزد، سیدمحمد میرمحمدی سه شنبه شب در مراسم روز دانشجو در دانشگاه یزد با گرامیداشت یاد شهدای 16 آذر 1332 اظهار كرد: بنیان جنبش دانشجویی در این روز و با ریختن خون 3 نفر از دانشجویان كشور نهاده شده و سال به سال شكوفاتر میشود.
وی افزود: دانشجویان طیفی هستند كه از نظر خلاقیت و نوآوری بسیار تأثیرگذار و كارساز بوده و جنبش دانشجویی را محدود به مسائل سیاسی نكردهاند بلكه به اقتضای زمان گاهی با استبداد مبارزه میكردند؛ گاهی درگیر استعمار میشدند؛ گاهی همدلی با رنجها و دردهای مردم داشتند و امروز نیز مسائل بینالمللی را پیگیری میكنند.
استاندار یزد آزادیخواهی، اندیشه انقلابی، حس امیدواری، حس رقابتپذیری، حس الگوسازی و ریسكپذیری، برخورد هوشمندانه با موضوعات، قرارگیری در مسیر پویایی، روحیه ایثار و گذشت و روحیه تعامل را از ویژگیهای دانشجویان برشمرد و بر این اساس دانشجویان را افرادی دانست كه به دلیل پویایی اندیشه، محدودیتها را تاب نمی آورده و به دنبال ریشهیابی جریانات هستند.
میرمحمدی درباره ویژگیهای دانشجویان افزود: دانشجو دوستدار دگرگونی و تغییر است و از سكون دوری میكند تا ناشناختهها را بشناسد و كشف كند و به دلیل جوهره جوانی، توان اندیشه و جسمیِ بالایی دارد و نسبت به موضوعات با تدبیر برخورد میكند تا آنچه به سود جامعه است را گسترش و آنچه به زیان جامعه است را كاهش دهد.
وی ادامه داد: دانشجو مسیری را برمی گزیند كه جامعه را در شرایط بهتری قرار دهد و جامعه شادابتری بسازد و از آنجا كه دانشجو در محیط علم و دانش تنفس میكند و بنا به شرایط محیطی، شجاعت بالایی دارد و حس احتیاط و محافظهكاری در وجودش رخنه نكرده است.
استاندار یزد خاطرنشان كرد: دانشجویان قشری هستند كه در پی محبت و مقبولیت بوده و تكرار در زندگی آنها نقشی ندارد؛ در هر مقطع با توجه به شرایط دست به كار می شوند تا سلامت اجتماعی را فراگیر و با آسیبهای اجتماع رویارویی كنند.
میرمحمدی با بیان اینكه باید دید چرا دانشجویان ضداستكبار هستند، گفت: استكبار به جامعه آسیب میزند، آزادیها را می گیرد و هزینههای بالایی به بار می آورد، از اینرو دانشجویان در مسیر توسعه سیاسی و در عرصههای گوناگونی مانند دانشگاهها، جبهههای جنگ، و نشست ها نقش مهمی ایفا كرده و نیاز جامعه را احساس میكند.
وی نیاز امروز جامعه را مبارزه با آسیبهای اجتماعی دانست و با توجه به نقش دانشجو در مبارزه با آسیبها گفت: مبارزه با آسیبهای اجتماعی نیاز جامعه است و امروز كه روز جنبش دانشجویی است باید توجه داشت كه دانشجویان با دانش و آگاهی خود نقش مؤثری در افزایش سلامت اجتماعی و مبارزه با آسیبهای دشمنان ایفا خواهند كرد.
استاندار یزد در پایان سخنانش با اشاره به پیام و بینش «ز گهواره تا گور دانش بجوی» روز دانشجو را متعلق به همه دانست و گفت: شایسته است تا جامعه در زمینه معیارهای سلامت اجتماعی حساس و بسیج شود زیرا آسیبهایی مانند اعتیاد، فرزندان ما، خانوادهها و جامعه را دچار آسیب میكند.
در ادامه این جلسه رئیس دانشگاه یزد نیز در بخش دیگری از این همایش با اشاره به نقش دانشجویان در ارتقای دانشگاه، افزایش كیفیت را در گروی روحیه مطالبهگری و كوششهای دانشجویان دانست.
محمدصالح اولیا افزود: دانشگاه یزد با روشهای تشویقی گوناگون شاهد وجود دانشجویان برتر در این دانشگاه و در خدمت ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی به آنها است.
وی یادآور شد: برای نخستین بار دانشگاه یزد در لیست 13 دانشگاه برتر كشور قرار گرفته است كه این رتبه ، مجموعهای از شاخصهای آموزشی و پژوهشی را نشان میدهد.
در پایان همایش روز دانشجو با حضور استاندار یزد و معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار از برگزیدگان دانشجویی در سطح ملی تقدیر شد.
در این میان از برگزیدگان جشنوارههای ملی مانند جشنواره ملی كرسیهای آزاداندیشی، جشنواره ملی حركت، المپیاد ورزشی دانشجویان، جشنواره دانشجویی قرآن و عترت، جشنواره دانشجوی فرهیخته، و نیز المپیادهای علمی دانشجویی تجلیل شد.
1968/6197 تنطیم كننده : محمودرضارحمانی ** انتشار: محمد حسین فلاح تفتی
@irnayazdd
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۷
یزد – ایرنا - استاندار یزد با بیان این كه مبارزه با آسیبهای اجتماعی مهمترین رسالت جامعه بهویژه دانشجویان به منظور افزایش سلامت اجتماعی جامعه است گفت: از دانشجویان انتظار می رود در اندیشۀ راهاندازی جنبش مبارزه با آسیبهای اجتماعی باشند.