شیراز- ایرنا- معاون رئیس آكادمی علوم چین (CAS) در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه شیراز، برای همكاری با این دانشگاه در زمینه های مختلف علمی اعلام آمادگی كرد.

به گزارش دریافتی شنبه ایرنا از روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شیراز، پروفسور انگ وانگ (Enge Wang) با ابراز خرسندی از حضورش در دانشگاه شیراز گفت: آمادگی داریم در زمینه های مختلف به ویژه اسكن های كامپیوتری و تاسیس آزمایشگاه های پیشرفته با دانشگاه شیراز همكاری كنیم. ‌
آكادمی علوم چین( Chinese Academy of Sciences) یالاترین موسسه آكادمیك و همچنین مركز پژوهشی جامع علوم در چین‌ است.
قائم مقام رئیس دانشگاه شیراز هم در این دیدار كه با حضور جمعی از مدیران و استادان دانشگاه شیراز برگزار شد، با اشاره به پیشینه دیرینه رابطه ایران و چین، اظهار داشت: این آمادگی در دانشگاه شیراز وجود دارد كه همكاری های علمی را در سطح بین المللی بیش از پیش گسترش دهد.
سیدعلی اكبر صفوی، بنیان و اساس دانشگاه شیراز را بین المللی توصیف كرد و گفت: در پی اجرایی كردن تفاهم نامه ها با رویكرد معنابخشی به ارتباطات بین المللی هستیم.
قائم مقام رئیس دانشگاه شیراز، پیشنهاد داد برای آسان سازی ارتباط میان دانشگاه شیراز و آكادمی علوم چین، دفتری در 2 كشور ایجاد شود.
رئیس مركز همكاری های علمی- بین المللی دانشگاه شیراز هم در این نشست، ضمن معرفی دانشگاه شیراز به بیان توانمندی ها و ظرفیت های فراوان این مركز علمی در حوزه های مختلف پرداخت.
سیده زهره عظیمی فر، بیان داشت: در زمینه های تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژه های مشترك، برگزاری دوره های مشترك و اجرای كنفرانس های بین المللی مذاكراتی صورت گرفته و مقرر شده كه به امضای تفاهم نامه منجر شود.
دانشمندان آكادمی علوم چین در اكثر زمینه‌های علوم و فناوری‌های پایه و حوزه‌های فناوری‌های پیشرفته استراتژیك فعالیت دارند.
این آكادمی دارای 100 مركز تحقیقاتی، 12 شعبه آكادمیك، 2 دانشگاه، 11 واحد حمایت‌كننده و 23 واحد استانی است و
علاوه بر این كه دارای 200 آزمایشگاه ملی و مركز مهندسی كلیدی است، میزبان بیش از 100 آزمایشگاه ملی و مركز مهندسی كلیدی نیز هست و در مجموع این آكادمی یك هزار سایت و ایستگاه در كل كشور چین در اختیار دارد.
دانشگاه علم و فناوری چین كه یكی از دانشگاه های برتر چین به شمار می آید نیز زیر نظر آكادمی علوم چین فعالیت می‌كند و به‌ تنهایی بیش از 38 هزار دانشجوی تحصیلات تكمیلی دارد.
این آكادمی، میزبان بیش از 85 درصد زیرساخت‌های مقیاس‌ بزرگ علمی چین است و دارای 60 هزار نیرو است كه
48 هزار و 500 نفر از آنان در زمره محققان حرفه ای هستند و نزدیك به 19 هزار نفر پروفسور محقق با آن همكاری دارند.
آكادمی علوم چین علاوه بر نقش ویژه‌ای كه در توسعه علم و فناوری در چین داشته است، توانسته است صدها شركت تجاری در سالیان گذشته تاسیس كند كه شركت لنوو Lenovo از معروفترین آنهاست.
دریافت خبر: سید احمد نجفی ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی
2027 /6118