به گزارش ايرنا محمدرضا عارف عصر چهارشنبه در آيين اختتاميه كنفرانس ملي شبكه هاي هوشمند انرژي كه به مدت 2 روز در دانشگاه تحصيلات تكميلي صنعتي و فناوري پيشرفته كرمان برگزار شد با تقدير از ارسال كننده هاي مقالات به اين كنفرانس افزود: هوشمندسازي يكي از جهت گيري هاي فناوري در دنياست.
وي خاطرنشان كرد: دانشمندان جوان، سرمايه هاي علمي كشور هستند كه مي توانند با هدايت و سرپرستي بزرگترها كارهاي ارزشمندي را انجام دهند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: امروز بايد بتوانيم شبكه هاي هوشمند را به عنوان يك رشته علمي مطرح كنيم و خوشحال هستيم كه توانستيم در گام هاي اول توجه جدي به اين موضوع داشته باشيم.
وي با اشاره به نگاه منفي به فناوري در گذشته افزود: متاسفانه در گذشته هر فناوري كه به كشور ما مي آمد در ابتداي كار با تحريم مواجه مي شد.
عارف گفت: انجمن علمي شبكه هوشمند انرژي ايران با محوريت فرهنگستان علوم با روند پيشرفت خوبي روبرو بوده است و از نظر رشد كمي و كيفي مقالات وضعيت مطلوبي داريم.
وي اظهار كرد: اين انجمن به يك برنامه راهبردي نياز دارد و بايد بتواند با خلق امكانات، اهميت اين فناوري را در نهادهاي تصميم ساز نهادينه كند.
رئيس انجمن علمي شبكه هاي هوشمند انرژي ايران افزود: خوشبختانه از بحث امنيت شبكه هاي هوشمند غافل نمانديم و با توجه جدي به اين مقوله كميته خوبي را در خصوص امنيت تشكيل داديم.
وي بيان كرد: در زمينه فناوري شبكه هاي هوشمند ارتباط بين المللي قوي نداريم و بايد با تلاش مضاعف اين ارتباط را تقويت كنيم.
عارف گفت: بايد تعامل مطلوبي را با دانشمندان اين حوزه در دنيا برقرار كنيم و تشكيل سمينارهاي منطقه اي و گفت و گو هاي علمي را جدي بگيريم.
وي افزود: متاسفانه برخي از تشكل هاي علمي در كشور به صورت جدي فعاليت نمي كنند ولي با اين حال در بسياري بخش ها موفق بوده ايم.
وي عنوان كرد: امروز نقش انجمن هاي علمي در دنيا مورد توجه قرار گرفته و از اهميت بالايي برخوردار است و ما نيز در كشور اين موضوع را لمس و درك كرده ايم.
رئيس فراكسيون اميد مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه شاخص هاي انرژي در كشور مطلوب نيست گفت: بايد توجه داشت كه صرف نوشتن مقاله در آي اس آي كفايت نمي كند و اين سهم وقتي ارزشمند خواهد بود كه به ثروت ملي تبديل شود و نبايد فراموش كرد كه در برخي از حوزه ها چندين رتبه از كشورهاي ديگر عقب هستيم .
وي اظهار كرد: سهم اقتصاد دانش بنيان بايد 50 درصد توليد ناخالص داخلي باشد.
اين نماينده مجلسس بيان كرد: اين انجمن يك انجمن فوق تخصصي با رويكرد فناوري است و از اعضاي محترم مي خواهيم كه نظرات خود را در كميته هاي تخصصي ارائه كنند.
عارف همچنين گفت: استان كرمان با ظرفيت هاي بالاي خود مردمي با انگيزه، پر تلاش و كم توقع دارد و امروز اين استان جزو استان هاي برتر در حوزه اقتصاد مقاومتي است.
وي افزود: فناوري ها و دستاوردهاي امروز اين ديار مرهون مشاركت و همدلي مردمش است.
دبير كميته دائمي كنفرانس شبكه هاي هوشمند انرژي هم در اين آيين گفت: از تعداد 160 مقاله ارسالي به دبيرخانه كنفرانس ملي شبكههاي هوشمند انرژي 95، تعداد 70 مقاله پذيرفته شد.
محسن كلانتر افزود: در كنفرانس سال گذشته 158 مقاله به دبيرخانه ارسال شد كه از آن تعداد 61 مقاله پذيرفته شد.
وي خاطرنشان كرد: كنفرانس شبكه هاي هوشمند كاملا تخصصي و زير نظر انجمن شبكه هاي هوشمند انرژي ايران برگزار مي شود.
وي گفت: هرچه اين كنفرانس ها به سمت تخصصي شدن پيش برود بهره اي كه دانشجويان و صنعتگران مي توانند از آن ببرند بيشتر خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه ثبت و مستندسازي مقالات از امسال آغاز شده است عنوان كرد: يكي از وظايف انجمن هاي علمي، شناسايي و معرفي افراد متخصص به صنايع است و خوب است بتوانيم صنايع را به كفرانس ها بياوريم كه اين كار امسال در كرمان شروع شده است و اميدواريم در سال هاي آينده گسترش بيشتري داشته باشد.
7429 / 1200 خبرنگار: كميل بهشتيان * انتشار دهنده: علي شريفي
تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۱
كرمان - ايرنا - رئيس انجمن علمي شبكه هاي هوشمند انرژي ايران گفت: امروز استفاده از فناوري هاي پيشرفته براي هيچ كشوري يك انتخاب نيست و به اجبار همه ناگزير به استفاده از اين فناوري ها هستند.