تهران - ایرنا - استاندار تهران با بیان اینكه هویت بخشی به شهرستان های تابعه استان در دستور كار است گفت : اولویت دولت یازدهم توجه به شهرستان ها است.

به گزارش ایرنا سید حسین هاشمی روز پنجشنبه در همایش تدوین سیاست ها و دستاوردهای دولت تدبیر و امید در راستای اقتصاد مقاومتی در سالن اجتماعات شهید تهامی آموزش و پرورش شهرستان ملارد، اظهار كرد: شهرهای تابعه در زیر سایه شهر تهران از امكانات زیرساختی محروم هستند و تلاش ما تغییر این رویه است.
وی تاكید كرد: با وجود مشكلات زیاد، دولت توجه ویژه ای به مناطق محروم بخصوص شهرهای استان تهران داشته و نمونه این توجه نیز در افزایش بودجه شهرستان ملارد نمایان است.
به گفته هاشمی، در سه سال اخیر بودجه این شهرستان از هشت میلیارد تومان به حدود 50 میلیارد تومان افزایش یافته كه نشانه تلاش دولت با وجود محدودیت های منابع مالی برای رفع مشكلات مردم این شهرستان است.
استاندار تهران گفت: از محل اعتبارات ارزش افزوده و جرائم راهنمایی و رانندگی حدود 65 میلیارد تومان برای توسعه روستاها و 20 میلیارد تومان هم برای توسعه شهرهای شهرستان ملارد اعتبار اختصاص داده ایم كه این رقم ها غیر از اعتبارات ملی است.
هاشمی با بیان اینكه دولت برای شاخص هایی از قبیل تامین آب شرب مردم و ارتقای كیفیت آن اهمیت ویژه ای قائل است، گفت: در این راستا اقدامات خوبی انجام شد و اكنون همه شهرستان های استان از آب شرب با كیفیت بهره مند هستند.
وی افزود: با اینكه قبلا 50 میلیون متر مكعب كمبود آب داشتیم اما با برنامه ریزی های انجام شده این مشكل را رفع كرده ایم.
وی با اشاره به تخصیص اعتبارات برای ساماندهی فاضلاب های رها شده در شهرهای استان تهران از سوی دولت یازدهم، افزود: با تخصیص اعتبارات ویژه در این رابطه، هم برای تامین آب كشاورزی و هم آب مورد نیاز صنایع به ساماندهی فاضلاب های شهری پرداختیم.
به گفته هاشمی دولت در سه سال اخیر با اولویت بندی پروژه های مصوب و نیمه تمام در دولت قبل، نسبت به تكمیل پروژه هایی كه 80 درصد پیشرفت داشتند، اقدام كرده و در همین راستا تامین زیرساخت های درمانی، راه ها و مترو برای شهرهای حاشیه ای در سفرهای رئیس جمهوری به تصویب رسیده است.
وی تاكید كرد: همه مصوبات دارای اعتبار تخصیص یافته هستند و تلاش می كنیم تا پایان سال 96 پروژه ها را به بهره برداری برسانیم.
وی گفت: در شهرستان ملارد افزون بر سه هزار و 200 هكتار از اراضی اوقافی وجود دارد كه بنا به پیشنهاد مدیركل اوقاف تهران، می توانیم از این زمین ها برای فعالیت های كشاورزی، عمرانی و ایجاد اشتغال برای مردم، استفاده كنیم.
استاندار تهران هدف از حضور مدیران ارشد در این شهرستان را بررسی مشكلات و آشنایی مردم با مسئولان استان برای تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی عنوان كرد.
وی افزود: مسئولان باید خواسته های مردم را بشنوند و پاسخگو باشند.

** كارنامه موفق دولت یازدهم
استاندار تهران با بیان اینكه دولت یازدهم در شرایط دشوار اقتصادی و اعمال تحریم های فلج كننده اقتصادی از سوی سازمان ملل علیه ایران، كشور را تحویل گرفت، از دستاوردهای سه سال اخیر دولت روحانی، سخن گفت.
هاشمی گفت: در دولت گذشته روزانه 2.5 میلیون بشكه نفت با نرخ هر بشكه بیش از 120 دلار صادر می شد اما در این دولت میزان صادرات نفت با فشار تحریم ها به روزانه یك میلیون بشكه با بهای 30 دلار فروخته شد.
وی با بیان اینكه به هر كشوری نیز قادر به صادرات نبودیم، افزود: فقط به كشورهایی كه سازمان ملل مشخص كرده از قبیل چین و هندوستان می توانستیم نفت بفروشیم.
وی با بیان اینكه برای دریافت مطالبات نفتی مشكلات زیادی داشتیم، گفت: بخشی از مطالبات را با كالا و در مواردی هم مطالبات را با كسر 15 درصد پرداخت می كردند.
استاندار تهران تاكید كرد: در 37 سال گذشته دشوارترین شرایط اقتصادی كشور در زمان دولت یازدهم بخصوص در سال 94 بوده و دولت در شرایطی بسیار سخت كشور را اداره كرد.
وی افزود: در این مدت، تنها راهگشای اقتصاد كشور رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص اجرای اقتصاد مقاومتی بود و با پشتیبانی مردم و رهبری از دولت، توانستیم رشد منفی 6.8 درصد را به رشد 6.4 درصد برسانیم كه صندوق بین المللی پول نیز آن را تایید كرد.
وی این موفقیت ها را نشانه تلاش دولت برای ایجاد رونق اقتصادی كشور عنوان كرد.
هاشمی با یادآوری شرایط عراق در زمان صدام حسین و وجود 2 راهكار جنگ یا تحریم، اظهار كرد: برای ما هم همین راهكارها را در نظر گرفتند اما دولت تدبیر و امید با انجام مذاكرات هسته ای توانست این تحریم ها را شكسته و كشور را از نظر اقتصادی و سیاسی رونق دهد.
وی در ادامه با بیان اینكه تحریم ها از زمان آغاز انقلاب وجود داشت، گفت: با این تفاوت كه در آن دوران تحریم فقط از سوی امریكا اعمال می شد و با اروپا در آن زمان رابطه اقتصادی داشتیم اما از زمان تصویب تحریم های سازمان ملل در سال های اخیر، هیچ كشوری حاضر به مراودات اقتصادی با ایران نبود اما دولت با تدبیر و پشتوانه رهبری و نظام از این مرحله سخت عبور كرد.
وی با یادآوری اینكه 9 سال زمان برد تا عراق از مصوبه تحریم های سازمان ملل رهایی یابد، گفت: دولت یازدهم موفق شد حدود سه سال و با انجام مذاكرات هسته ای، كشور را از تحریم ها نجات دهد.
خبرنگار : محمد مرادی **انتشاردهنده : اصغر رضاخانی
تهرام/7409/6539//7244 /1484