قم ـ ايرنا ـ مدير حوزه هاي علميه سراسر كشور گفت: خط انحرافي اموي ها در قرون گذشته همواره وجود داشته و امروزه به شكل تكفيري ها و داعشي ها بروز و ظهور كرده است.

به گزارش ايرنا، آيت الله عليرضا اعرافي عصر پنجشنبه در آيين اختتاميه همايش ملي «صدف كوثر» در قم اظهار كرد: جبهه امويان كه در برابر رسالت و امامت شكل گرفته بود، در عصر حاضر نيز وجود داشته و كساني كه امروز در جهان اسلام در نهايت خشونت در برابر مسلمانان ايستاده اند، همان خط انحرافي را دنبال مي كنند.
وي ادامه داد: خط انحرافي امويان در طول تاريخ كه امروز به شكل تكفيري ها در آمده است، همواره به دنبال كوچك شمردن خاندان نبوت و تحريف فضائل ايشان بوده و با تهمت و بدل سازي به دنبال رسيدن به اهداف و مقاصد شوم خود بوده است.
امام جمعه موقت قم با بيان اين كه متاسفانه ترفندهاي شيطاني اين گروه اقليت نسبت به حضرت خديجه كبري(س) نيز به كار گرفته شده تا شان و منزلت ايشان را پايين بياورند، اظهار داشت: اين بانوي بزرگوار و بسياري از اصحاب راستين پيامبر اكرم(ص) در پس ابرها قرار گرفته اند و ما بايد تلاش كنيم تا اين ابرها را كنار زده و فضائل اين بزرگواران را در سطح ملي و بين المللي تبيين كنيم.
وي با بيان اين كه حضرت خديجه كبري(س) شخصيت بسيار ممتاز و كم نظيري است كه در معراج پيامبر اكرم(ص) از ايشان ياد شده است، خاطرنشان كرد: ايشان در عصر جاهليت كه دوران انحراف، آلودگي و سقوط تمامي ارزشهاست، از جمله معدود افرادي بود كه در برابر امواج سهمگين جاهليت ايستاد و همچون خورشيد تابان در ظلمت و تاريكي مي درخشيد.
اعرافي تصريح كرد: حضرت خديجه(س) در دوران جاهليت به خوبي آينده را مي ديد و حق و حقيقت را مي شناخت و با استشمام بوي رسالت كه ناشي از معرفت ناب و كم نظير ايشان است، حلقه تاثيرگذاري در دوران گذر از جهالت و انحراف به دوران باشكوه رسالت بود و در اين انقلاب عظيم نقش بسزايي ايفا نمود.
وي زندگي پيامبر اكرم(ص) و حضرت خديجه(س) را الگوي برتر خانواده و يك زندگي آرماني دانست و گفت: اينچنين خانواده اي در ميان ارزش ها و آرمان هاي بزرگ ذوب شده و پاكي و طهارت در دوران ناپاكي و انحراف در خانه خديجه(س) تجلي پيدا كرده بود.
مدير حوزه هاي علميه سراسر كشور گفت: به طور قطع زني كه بتواند ام الائمه را در دامان خود پرورش دهد، داراي طهارت ذاتي و اكتسابي است.
وي در پايان با بيان اين كه زن امروز نياز دارد كه از حضرت خديجه(س) الهام و الگو بگيرد، خاطرنشان كرد: گراميداشت عظمت و شخصيت حضرت خديجه(س) منحصرا براي زنان و شيعيان نبوده، بلكه همه انسان ها و جهانيان نيازمند اين الگوي برتر و نمونه بوده و همه ما در احياي نام و ياد ايشان تكليف سنگيني بر عهده داريم.
همايش ملي «صدف كوثر» در دو نوبت صبح و عصر به ترتيب در تالار قدس مدرسه امام خميني(ره) و تالار بيداري اسلامي جامعه الزهرا(س) قم برگزار شد، در اين همايش حضرات آيات مكارم شيرازي، جوادي آملي و ري شهري سخنراني كردند و از مقاله هاي برگزيده با اهداي لوح تقدير تجليل بعمل آمد.
حضرت خديجه كبري(س) نخستين همسر پيامبر اكرم(ص) و مادر حضرت زهرا(س) است كه پيش از بعثت با حضرت محمد(ص) ازدواج كرد و اولين زني است كه به وي ايمان آورد.
اين بانوي بزرگوار همه ثروت خود را در راه نشر اسلام به كار گرفت و پيامبر اكرم(ص) پس از درگذشت وي همواره از ايشان با نيكي بسيار ياد مي‌كرد. حضرت خديجه كبري(س) سه سال قبل از هجرت و در سن 65 سالگي در مكه به ديدار حق شتافت.
8146 / 1175 خبرنگار: سيد محمدرضابهشتي پور ** انتشاردهنده: رضا عليمحمدي