محمود واعظی در همین پیوند در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مساله یك اختلاف مالی بین شركت مخابرات و سازمان خصوصی سازی است و دو طرف در حال مذاكره با یكدیگرند.
وی درباره موضع وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه نیز گفت : این موضوع به وزارت ارتباطات ربطی ندارد و انشاالله مذاكرات آنها به نتیجه خواهد رسید.
سازمان خصوصی سازی روز 29 آذر ماه 1395 در اطلاعیه اعلام كرد: خریدار حق دارد در صورت شكایت یا هرگونه اعتراض به اقدام این سازمان به هیات داوری مراجعه كند.
بر اساس برخی مطالب منتشر شده در سامانه كدال و سایر منابع اطلاع رسانی به شرحی كه اشاره شد، مدیرعامل شركت خریدار در بیست و چهارم آذرماه 1395 دادخواست آن شركت را برای رسیدگی و صدور حكم مبنی بر اعتبار قرارداد و بی اعتباری فسخ اعلام شده از هیات داوری درخواست كرده است.
واعظی نیز درباره احتمال طرح شكایت در محاكم قضایی هم گفت: این موضوع قرارداد است و باید بر اساس آن عمل شود.
بیست و سوم آذر ماه سازمان خصوصی سازی فسخ قرارداد واگذاری بلوك 50 درصد به علاوه یك سهم شركت مخابرات ایران را به دلیل اجرا نشدن تعهدات از سوی خریدار اعلام كرد.
در پی این امر، سازمان بورس و اوراق بهادار با صدور اطلاعیه ای از مدیران مخابرات و سهامدار عمده (شركت توسعه اعتماد مبین) خواست درباره تركیب سهامداری توضیح فوری دهند.
مدیر عامل شركت توسعه اعتماد مبین نیز در نامه ای به سازمان بورس و اوراق بهادار، اطلاعیه سازمان خصوصی سازی درباره فسخ قرارداد واگذاری سهام كنترلی و مدیریتی شركت مخابرات ایران را بی اعتبار دانست.
بیست و نهم آذرماه سازمان خصوصی سازی در واكنش به نامه سهامدار عمده شركت مخابرات ایران اعلام كرد كه ابلاغ فسخ قرارداد واگذاری، قانونی و دارای اعتبار كافی حقوقی است.
اقتصام**1961**1436** مصاحبه كننده: مریم مسعود*انتشار : داود پورصحت*
تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۶
تهران- ایرنا- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اختلاف سازمان خصوصی سازی و شركت مخابرات ایران درباره فسخ قرارداد واگذاری بلوك 50 درصد به علاوه یك سهم این شركت ، از مذاكره دو طرف در این زمینه خبر داد.