به گزارش ايرنا ، مسعود باراني شنبه در بازديد از شركت طرح (پرورش ماهي در قفس) توسعه نيكسا روستاي گرزه شهرستان بندرلنگه افزود: امروز شاهد آن هستيم كه صيادان استان از جمله صيادان روستاي دوستكو منطقه غرب شهرستان قشم ، با سرمايه گذاري و مشاركت در توسعه آبزي پروري به خوبي طرح هاي اقتصاد مقاومتي را عملياتي مي كنند.
وي ، پرورش ماهي در قفس را يكي از مهم ترين پروژه هاي اقتصاد مقاومتي در استان هرمزگان دانست و بيان داشت: و اداره كل شيلات استان پيرو منويات مقام معظم رهبري در زمينه اقتصاد مقاومتي و سياست هاي دولت يازدهم مبني بر افزايش توليد و مشاركت جامعه صيادي در آبزي پروري در اين زمينه پيشرو بوده است.
معاون صيد و بنادر ماهيگيري شيلات هرمزگان اظهاركرد: صنعت شيلات و آبزيان به ويژه صيادي از قديمي ترين و موثرترين راه هاي درآمدي مردم هرمزگان بوده كه امروز با توجه به كمبود منابع آبزيان در دريا و افزايش جمعيت پيش از آنكه چالشي در اين حوزه به وجود بيايد در سال هاي اخير، شيلات استان با نشست هاي توجيهي مستمر توانسته به خوبي گام هاي اوليه را در سوق دادن جامعه صيادي هرمزگان به سوي آبزي پروري بر دارد.
گفتني است روساي ادرات شيلات شهرستان هاي هرمزگان و جمعي از مديران تعاوني هاي صيادي و صيادان استان از شركت طرح توسعه نيكسا روستاي گرزه شهرستان بندرلنگه (پرورش ماهي در قفس)بازديد كردند.
طرح پرورش ماهي در قفس در بندرلنگه در مساحتي افزون بر پنج هكتار در ساحل و در فاصله سه مايلي در دريا با استفاده از پيشرفته ترين امكانات روز دنيا درحال فعاليت است كه سهم مهمي در ايجاد اشتغال و توليد آبزيان در شهرستان بندرلنگه و استان و كشور خواهد داشت.
موقعيت جغرافيايي و ترابري دريايي بندرلنگه آن را به بهترين پايانه ي لجستيكي براي جزاير ايراني حوزه ي خليج فارس(سيري، لاوان، كيش، هندورابي، تنب بزرگ و كوچك و ابوموسي) تبديل كرده است.
داشتن حداقل فاصله دريايي با اميرنشين هاي امارات متحده عربي از جمله بنادر دبي و شارجه، از ديگر مزيت ها و ويژگي هاي بندرلنگه است.
بندرلنگه در 240 كيلومتري غرب بندرعباس مركز استان هرمزگان واقع شده است.
7195/6048
خبرنگار: رقيه غلامي زاده **انتشار دهنده : خليل تنيده
تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۹
بندرعباس- ايرنا - معاون صيد و بنادر ماهيگيري شيلات هرمزگان گفت: با توجه به محدوديت ذخاير آبزيان در دريا و همچنين خطر انقراض برخي گونه ها در صورت صيد بي رويه ، حركت جامعه صيادي به سمت آبزي پروري و توليد گامي موثر است و شيلات در اين زمينه صيادان را حمايت مي كند.