تهران- ایرنا- وزیر ورزش و جوانان از تشكیل ستاد مسابقات المپیك و پارالمپیك 2020 از سوی این وزارتخانه خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مسعود سلطانی فر شامگاه شنبه در حاشیه مراسم تجلیل از ورزشكاران مدال آوران استان تهران در بازی های المپیك و پارالمپیك 2016 كه در استانداری تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: ستاد المپیك 2020 توكیو در حال حاضر از سوی وزارت ورزش و جوانان تشكیل شده است و ادارات كل استانها در این زمینه ستادهای خود را تشكیل می دهند.
وی همچنین از مراسم تجلیل مدال آوران المپیك و پارالمپیك كشور با حضور ریاست محترم جمهوری خبر داد و گفت: این مراسم اسفندماه در سالن اجلاس سران برگزار می شود.
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: یكی از برنامه های جدی این وزارتخانه تجلیل از ورزشكاران معلول و جانباز است كه امیدواریم بتوانیم از این ورزشكاران قدردانی كنیم.
وی همچنین با اشاره به اینكه سهم ایران از مدالهای كسب شده در ادوار المپیك تنها به 4 رشته كشتی، وزنه برداری، تكواندو و پرتاب دیسك محدود است گفت: برنامه ریزی و هدف این وزارتخانه كسب موفقیت در ورزش های پر مدال و پایه همچون دومیدانی، تیراندازی، شمشیربازی و قایقرانی است.
سلطانی فر افزود: ورزشكاران ایرانی از 18 دوره المپیك برگزار شده در 16 دوره آن شركت كرده اند كه 8 دوره آن مربوط به قبل از انقلاب و 8 دوره آن مربوط به بعد از آن است.
وی تصریح كرد: دستاورد حضور ورزشكاران ایرانی در تاریخ المپیك كسب 18 مدال طلا، 21 نقره و 29 برنز بوده است كه 14 طلای آن بعد از انقلاب بدست آمده كه نشان دهنده كارنامه پررنگ جمهوری اسلامی در عرصه ورزش است.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینكه ورزشكاران 3 مدالی، 2 مدالی و تك مدالی در بین مدال آوران المپیك كشورمان حضور دارند اظهار كرد: هادی ساعی با كسب دو مدال طلا و یك مدال برنز پر افتخار ترین ورزشكار المپیكی ایران است.
وی یادآور شد: تمام این مدالها تنها در چهار رشته ورزشی ذكر شده بدست آمده و تاكنون از كسب موفقیت در رشته های پر مدال همچون تیراندازی با 45 مدال، شمشیر بازی با 36 مدال و قایقرانی با 90 مدال محروم بوده ایم.
سلطانی فر تاكید كرد كه اكنون زمان آن فرا رسیده كه با برنامه ریزی گسترده تر و زیربنایی تر علاوه بر رشد و توسعه ورزش همگانی، زمینه جهش قابل توجه ورزش قهرمانی را نیز در كشور فراهم كنیم.
وی آوردگاه المپیك را مهمترین عرصه رویارویی قهرمانان ورزشی عنوان كرد و افزود: از هم اكنون ستاد المپیك و پارالمپیك 2020 را در وزارتخانه تشكیل داده ایم كه این ستاد وظیفه برنامه ریزی برای موفقیت ورزشكاران ایرانی در بازی های كشورهای اسلامی، المپیك زمستانی، بازی های 2018 جاكارتا و در نهایت المپیك و پارالمپیك 2020 توكیو را بر عهده دارد.
سلطانی فر ابراز امیدواری كرد با برنامه ریزی ها و اقداماتی كه در طول سالهای آتی انجام می شود المپیك و پارالمپیك 2020 توكیو، طلایی ترین المپیك برای جمهوری اسلامی ایران باشد.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینكه حق حسن رحیمی كشتی گیر تهرانی برنده مدال برنز المپیك 2016 ریو كسب مدال طلا بود تاكید كرد كه رحیمی با شایستگی كشتی گرفت و لیاقت مدال طلا را داشت.
به گزارش ایرنا، سید حسین هاشمی استاندار تهران در همین مورد اعلام كرد كه به حسن رحیمی پاداش مدال طلا داده خواهد شد.
همچنین در این مراسم از حسن رحیمی كشتی گیر دارنده مدال المپیك، سارا خادم الشریعه بانوی شطرنج باز، صادق بیگدلی، داود علی پوریان والیبال نشسته پارالمپیكی، ابراهیم رنجبر ورزشكار المپیكی رشته تیر و كمان، داود احسانی شكیب و علی صادق زاده وزنه برداران پارالمپیكی و همچنین مربیان استان تهران در مسابقات المپیك و پارالمپیك تقدیر شد.
خبرنگار: امین كمالی فر - انتشاردهنده: محمد آجورلو
تهرام/7247/7243//1348