به گزارش روز جمعه ايرنا و به نقل از خبرگزاري رسمي فلسطين (وفا)، دفتر هماهنگي امور بشردوستانه سازمان ملل روز گذشته (پنجشنبه) اضافه كرد كه اقدامات رژيم صهيونيستي در تخريب و توقيف اموال و املاك فلسطينيان؛ زندگي بيش از 7 هزار نفر ديگر را نيز تحت تاثير قرار داده است.
گزارش اين نهاد همچنين تصريح كرده است كه آمار مذكور از سال 2009 كه اين نهاد اقدام به ثبت موارد تخريب و توقيف املاك فلسطينيان كرد، بي سابقه بوده است. اين آمار تا تاريخ 26 دسامبر را شامل مي شود.
بر اساس گزارش سازمان ملل، در نوار غزه تا پايان نوامبر، حدود 51 هزار فلسطيني كه خانه هايشان را در حمله سال 2014 رژيم صهيونيستي به اين منطقه از دست داده اند، همچنان بي خانمان هستند. بيشتر آوارگان در سرپناه هاي موقتي كه سازمان هاي خيريه در اختيارشان گذاشته اند زندگي مي كنند.
بر اساس اعلام اين نهاد، در سال 2016 ؛ 109 فلسطيني به شهادت رسيده و 3 هزار و 427 نفر ديگر زخمي شده اند.
حدود 58 درصد موارد زخمي شدگان بر اثر استنشاق گاز اشك آور مصدوم و به بيمارستان منتقل شدند؛ 18 درصد در نتيجه اصابت گلوله، 16 درصد در نتيجه شليك مهمات جنگي و بقيه در نتيجه حمله هاي فيزيكي و ضرب و شتم مصدوم شده اند.
در اين گزارش همچنين به محدوديت دسترسي و تحرك فلسطينيان اشاره شده كه نسبت به قبل افزايش داشته است.
از ژانويه تا اكتبر 2016 (دي-آبان) فقط 66 درصد از درخواست هاي خروج از منطقه غزه كه از سوي بيماران فلسطيني ارائه شده بود، در زمان مقرر تاييد شد كه در قياس با آمار 78 درصدي مدت مشابه 2015 كاهش داشته است.
افزون بر اين، سازمان ملل در سال 2016؛ 472 مورد مانع تردد فلسطينيان را در كرانه باختري ثبت كرده است كه شامل 44 ايستگاه بازرسي دائمي، 52 ايستگاه موقت، 180 مورد خاكريز، 72 مورد مسدود كردن جاده و 124 مورد گيت بوده كه نيمي از آن ها معمولا بسته هستند.
مقام هاي مصري نيز كه گذرگاه رفح با منطقه غزه را بسته اند، باعث شده اند كه فقط 3 هزار و 306 مورد تردد در دوسوي اين گذرگاه صورت بگيرد كه در قياس با آمار 25 هزار و 186 مورد سال 2013 كه پيش از بسته شدن اين گذرگاه ثبت شده است، كاهشي چشمگير را نشان مي دهد. گذرگاه رفح در سال 2014 بسته شد.
خاورم**9156
مترجم: مهدخت پازوكي**انتشار دهنده: فريبا مدني
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۵
تهران- ايرنا- دفتر هماهنگي امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام كرد كه رژيم صهيونيستي در سال جاري ميلادي يك هزار و 89 ملك فلسطينيان را در سراسر كرانه باختري و شرق بيت المقدس تخريب يا غصب كرده كه به آوارگي يك هزار و 593 فلسطيني منجر شده است.