بندرعباس- ايرنا- معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري هرمزگان گفت: سواحل مكران دروازه طلايي ايران اسلامي است كه توسعه آن با توجه به فرمايش ها و تاكيد مقام معظم رهبري به صورت ويژه در دستور كار دولت تدبير و اميد قرار گرفته و در حال عملياتي شدن است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، علي رئوفي شنبه در نشست هماهنگي همايش بين المللي معرفي ظرفيت هاي سرمايه گذاري و توسعه پايدار سواحل مكران، اظهار داشت: بايد از اين فرصت براي رشد و توسعه سواحل مكران در محدوده استان هرمزگان بهترين بهره را برد تا مردم شهرستان هاي جاسك، سيريك و ميناب عوايد اجراي اين طرح بزرگ را از نزديك لمس كنند.
وي با اشاره به گستره سواحل بكر مكران از خليج فارس تا خليج گواتر، افزود: اين سواحل بكر خدادادي فرصتي بي نظير براي جذب سرمايه گذاران و توسعه و عمران شهرستان هاي جاسك، سيريك و ميناب است.
رئوفي خاطرنشان كرد: با توجه به برنامه ملي و راهبردي توسعه سواحل مكران بايد بيشترين تلاش را براي رشد و توسعه شهرستان هاي جاسك ، سيرك و ميناب از محل اعتبارات و سرمايه گذاري هاي توسعه سواحل مكران بكار برد.
وي تصريح كرد: با توجه به برگزاري همايش بين المللي معرفي فرصت هاي سرمايه گذاري و توسعه پايدار در سواحل مكران در چابهار سيستان و بلوچستان با حضور سرمايه گذاران داخلي و خارجي بايد از اين فرصت براي معرفي ظرفيت هاي سرمايه گذاري هرمزگان به سرمايه گذاران داخلي و خارجي بهره ببريم.
مديركل جذب و حمايت از سرمايه گذاري استانداري هرمزگان نيز در اين جلسه بيان داشت: با توجه به شركت سرمايه گذاران داخلي و خارجي و همچنين حضور معاون اول رئيس جمهور و پنج وزير در اين همايش اهميت آن براي استان هرمزگان دو چندان است.
مسعود پاكزاد ادامه داد: در اين همايش بزرگ بيش از 350 سرمايه گذار خارجي شركت دارند و اين همايش كاري بزرگ و ملي است كه بايد براي توسعه استان از آن به بهترن نحو ممكن بهره برد.
وي خاطرنشان كرد: به گونه اي بايد برنامه ريزي كرد كه هرمزگان در اين همايش بزرگ مظلوم نماند و فرصت هاي سرمايه گذاري اين استان در محدوده شهرستان هاي جاسك، سيريك و ميناب به شركت كنندگان معرفي و آنها ترغيب به سرمايه گذاري در استان شوند.
پاكزاد گفت: با توجه به استقبال هندي ها از سرمايه گذاري در بندر چابهار بايد شرايطي فراهم شود اين سرمايه گذاران به سمت سواحل هرمزگان نيز جذب شوند و موانع موجود بر سر سرمايه گذاري در اين مناطق براي سرمايه گذاران برطرف شود.
مديركل جذب و حمايت از سرمايه گذاري استانداري هرمزگان تصريح كرد: سواحل هرمزگان ظرفيت هاي متفاوت تري نسبت به چابهار دارد كه اين امر ترغيب كننده سرمايه گذاران است.
مديركل هماهنگي امور اقتصادي استانداري هرمزگان نيز در اين جلسه با اشاره به فرصت هاي بي نظير صنعتي ، خدماتي ، كشاورزي ، صنايع نفت ، گاز ، پتروشيمي و شيلات در محدوده سواحل مكران، عنوان كرد: در اين زمينه ها بايد ظرفيت هاي هرمزگان به سرمايه گذاران داخلي و خارجي بيش از بيش معرفي شود.
مسعود هنديان افزود: با توجه به حركت و سمت سوي سرمايه گذاري ها به سمت صنايع دريا محور اين ظرفيت بايد بيش از بيش مورد توجه و اقبال مديران قرار گيرد.
وي اضافه كرد: سواحل مكران به دليل موقعيت ويژه آنها نظير دسترسي به اقيانوس ها و آبهاي آزاد جهان بسيار مستعد براي سرمايه در زمينه هاي نفت ، گاز ، پتروشيمي ، شيلات و صنايع به ويژه صنايع دريا محور است.
مديركل هماهنگي امور اقتصادي استانداري هرمزگان تصريح كرد: طرح هاي سرمايه گذاري بسياري در محدوده سواحل مكران شناسايي شده كه در حال جانمايي براي جذب سرمايه گذاران هستند.
همايش بين المللي معرفي ظرفيت هاي سرمايه گذاري و توسعه پايدار در سواحل مكران با محوريت ظرفيت هاي سرمايه گذاري استان هاي هرمزگان و سيستان و بلوچستان بهمن ماه سال جاري در بندرچابهار برگزار مي شود.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسيني انتشاردهنده: خليل تنيده