به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، سید مصطفی محقق داماد روز سه شنبه در همایش ملی رفع خشونت علیه زنان، افزود: قانون؛ آخرین دواست و دوای اول، تزریق عاطفه است و آنچه در خانواده نقش اساسی را ایفا می كند، عشق سالاری و محبت است.
وی ادامه داد:همچنین این عشق سالاری در خانواده است كه مهم ترین راهكار رفع خشونت علیه زنان به شمار می آید.
وی با بیان اینكه عشق میان زن و مرد، قانون بر نمی دارد، تصریح كرد: اخلاق،عاطفه و عشق خانواده را تحكیم می كند. همه باید رفع خشونت علیه زنان و به طور كلی حقوق زنان و منع تبعیض را بپذیرند.
این استاد دانشگاه با تاكید بر نقش عموم آحاد جامعه در برقراری اخلاق، گفت: احكام دین، شریعت است و هدف اصلی دین، برقراری اخلاق در جامعه تعریف شده است و برای برقراری اخلاق در جامعه نیازمند بسیج عمومی هستیم.
محقق داماد اظهار كرد: رفع خشونت علیه زنان و به طور كلی حقوق زنان و منع تبعیض یكی از موارد اصلی حقوق بشر است و مدیران جامعه باید حقوق بشر را از صمیم قلب بپذیرند و به آن معرفت كامل داشته باشند.
وی تاكید كرد: مادامی كه این مهم انجام نگیرد، حقوق بشر در معنای عام آن و نیز حقوق زنان محقق نمی شود.
همایش ملی رفع خشونت زنان؛ چالش ها و راهكارها، صبح امروز (سه شنبه) با حضور شهیندخت مولاوردی معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این همایش گری لوئیس، نماینده سازمان ملل، حبیب الله مسعودی فرید، معاون سازمان بهزیستی كشور و حقوقدانان، نمایندگان مجلس، اساتید برجسته جامعه شناسی و روانشناسی و روانپزشكی نیز حضور داشتند.
همایش ملی رفع خشونت زنان؛ چالش ها و راهكارها به مدت یك روز و به همت اتحادیه كانون های وكلای دادگستری ایران (اسكودا) برپا شد.
اجتمام**٣٢٢٩**1776
خبرنگار:حنانه شفیعی** انتشاردهنده: لیلا خطیب زاده
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۷
تهران-ایرنا-استاد دانشگاه در همایش رفع خشونت علیه زنان گفت: خانواده چیزی نیست كه با قانون، اداره شود و دیوارهای دژ خانواده آن قدر بلند است كه قانون نمی تواند از آن بالا برود.