به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از مركز اطلاع رسانی ناجا، سرهنگ رضا رضایی در این رابطه افزود: از ابتدای امسال 6 هزار و 841پرونده به مراكز مشاوره و مددكاری كلانتری های استان ارسال كه از این تعداد، 4 هزار و 828 پرونده با تلاش مشاوران و مددكاران منجر به مصالحه شد.
وی ادامه داد: بیشتر پرونده های مصالحه شده شامل اختلاف های زناشویی، اجتماعی، حقوقی، نزاع و درگیری بوده كه با تلاش كارشناسان و با برگزاری نشست و پیگیری ها، منجر به مصالحه شده است.
سرهنگ رضایی در تشریح عملكرد دوایر مددكاری كلانتری های استان، اضافه كرد: واحدهای مشاوره ما در استان به طور روزانه پاسخگوی سئوال و مشكلات شهروندان در حوزه خانواده، حقوقی و آسیب های اجتماعی بوده و مردم می توانند همه روزه در ساعت اداری به آنها مراجعه و از خدمات رایگان مشاوره پلیس بهره مند شوند.
به گفته وی، عملكرد پلیس مشاور، بیانگر نگرش جامعه محوری نیروی پلیس بوده كه نتیجه كار آنها در نهایت منجر به تامین امنیت در جامعه منجر می شود.
وی با اشاره به اینكه بیشتر پرونده های ارجاعی به مراكز مشاوره و مددكاری پلیس در حوزه خانواده بوده، افزود: خانواده ها باید توجه داشته باشند كه گذراندن آموزش، مشاوره، مشورت و همفكری با اهل فن و مطالعه به طی مسیری هموار در زندگی كمك میكند و از این رو باید دقت داشته باشند در صورتی كه مساله ای حل نشده باقی بماند با گذشت زمان و افزایش مشكلات، حل آن دیگر به سادگی امكانپذیر نیست.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قزوین با اشاره به اینكه خانواده های اندیشمند باید همواره درصدد بالا بردن اطلاعات و غنای روابط زناشویی خود باشند، اضافه كرد: زمانی كه در این زمینه مشكلی به وجود آید و اثر نگران كننده آن نیز مشخص شود، هرچه سریع تر به فكر راه حل اصلاحی و تاثیرگذار آن باید باشند.
سرهنگ رضایی یادآور شد: اگر فرهنگ مراجعه به مراكز مشاوره تخصصی در جامعه جا بیافتد به طور قطع تاثیر مثبت فراوانی به همراه داشته و به دنبال اثر روانی مثبت آن در جامعه، زمینه بسیاری از تعارض و آسیب های اجتماعی نیز برطرف خواهد شد.
این مقام مسئول ادامه داد: طرح مشاوره فعال از دیگر اقدام هایی است كه به همت كارشناسان مركز مشاوره و مددكار اجتماعی پلیس در جامعه هدف اجرا كه در 9 ماه نخست امسال 201 جلسه آموزشی در سطح مدارس، مساجد و اداره ها برگزار كه 130 جلسه آموزشی آن در مدارس از سوی توسط مشاوران و مددكاران كلانتری ها برگزار شده است.
وی افزود: در اجرای این طرح 13 هزار و 262 نفر در جلسه مهارت های زندگی شركت و از این آموزش ها بهره مند شدند.
سرهنگ رضایی در پایان گفت: مركز مشاوره و خدمات روان شناسی آرامش نیروی انتظامی استان در بلوار باهنر (دروازه رشت) جنب دادسرای عمومی و انقلاب با شماره تلفن 2183456 همه روزه از ساعت 8 تا 14 آماده ارائه خدمات مشاوره به صورت حضوری و تلفنی در زمینه های روان شناختی، خانواده، ازدواج، تحصیلی، حقوقی و انتظامی به صورت رایگان به شهروندان است.
8054/انتشار دهنده: رضا اسدی
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۱
قزوین - ایرنا - معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قزوین از مصالحه 76 درصدی پرونده های ارجاعی به كارشناسان مشاوره و مددكاری پلیس استان در 9 ماه نخست امسال خبر داد.