به گزارش ایرنا، گزارش سالیانه روزنامه فایننشال تایمز كه با كمك 122 نفر از كارشناسان اقتصادی مبرز انگلیس صورت گرفته است بر این امر دلالت دارد كه در سال 2017 رشد اقتصادی این كشور كاهش یافته و تورم بیشتر، درآمدهای خانوارهای بریتانیایی را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.
همین كارشناسان چشم انداز اقتصادی انگلیس در بلند مدت را نیز مورد سوال قرار داده و نظرات ناامیدكننده تری حتی نسبت به نظرات یكسال قبل خود ارائه داده اند.
كارشناسان شركت كننده در تهیه گزارش سالیانه فایننشال تایمز همچنین هر گونه خوشبینی نسبت به تاثیرات مثبت اقتصادی در نتیجه روی كار آمدن دونالد ترامپ در آمریكا را ردكرده و عملكرد مالی انگلیس را بسیار بدتر از آنچه ' فیلیپ هاموند'،وزیر دارایی ( خزانه داری) این كشور ، در گزارش پاییزه خود ارائه داده است پیش بینی كرده اند.
در این خصوص پروفسور مارتین ویل، از كینگ كالج لندن كه بتازگی از عضویت در كمیته سیاستگذاری پولی بانك انگلیس خارج شده، تصریح كرده است: ' علیرغم آنچه درطی دو دوره سه ماهه اخیر اتفاق افتاده است، بر اساس شواهد موجود بدون هیچ گونه شك و شبهه ای برگزیت اثرات مخرب خود را در بلند مدت نشان خواهد داد'.
در سال گذشته میلادی اكثریت نه چندان چشمگیری بر این عقیده بودند كه همه پرسی برگزیت با آثاری فوری همراه خواهد بود اما 9 برابر همین تعداد عقیده داشتند كه تاثیرات برگزیت به مرور و با گذشت زمان خود را نمایان خواهند ساخت.
در گزارش جدید یاد شده، 47 درصد از كارشناسان اقتصادی نظر خود را درخصوص تاثیرات نامطلوب برگزیت در بلند مدت تغییر نداده و 40 درصد نیز بیش از پیش بدبینی خود را در مورد تاثیرات برگزیت اعلام كرده اند.
در نهایت نیز تنها 13 درصد خوش بینی خود را در مورد تاثیرات مطلوب برگزیت بیان داشته اند.
در همین حال، همین كارشناسان تردید خود را در مورد تحقق چشم انداز دولت برای كاهش و یا قطع وام های دولتی در زمان مورد نظر خود اعلام نموده اند.
كارشناسان اقتصادی همچنین نسبت به این امر هشدار می دهند كه به رغم اصلاحات به عمل آمده از سوی دفتر مسئول بودجه در طی ماه نوامبر گذشته درآمدهای مالیاتی مورد انتظار دولت نیز در دوره پس از برگزیت قابل تحقق نخواهد بود.
علاوه بر كارشناسان و فعالان اقتصادی، دیوید كامرون و جورج آزبورن نخست وزیر و وزیر دارایی سابق انگلیس و بانك مركزی این كشور بارها پیش از برگزاری همه پرسی 23 ژوئن ( سوم تیرماه گذشته) كه منجر به رای انگلیسی به خروج از اتحادیه اروپا شد، نسبت به آثار مخرب برگزیت بر خانوارهای انگلیسی هشدار داده بودند .
دیوید كامرون نخست وزیر انگلیس در آن زمان هشدار داده بود كه هزینه سالانه خروج از اتحادیه اروپا برای هر خانوار انگلیسی 4300 پوند خواهد بود كه این ادعا از سوی حامیان برگزیت بشدت مورد انتقاد قرار گرفت.
اروپام**5**1552/انتشاردهنده: قاسم شریعتی
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۴
لندن - ایرنا - به رغم آشكار نشدن پیامدهای نامطلوب جدی اقتصادی از زمان انجام همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در 23 ژوئن 2016 تا زمان حاضر، بار دیگر شمار زیادی از اقتصاددانان نسبت به آثار مخرب برگزیت از جمله كاهش رشد اقتصادی این كشور در سال 2017میلادی هشدار دادند.