پايگاه خبري تحليلي اوشيدا روز پنجشنبه /16 دي 95 مطلبي با عنوان 'هفت ميوه و سبزي كه سد بزرگ چاقي هستند'منتشر كرده است.

در اين مطلب آمده است: متخصصان تغذيه توصيه مي كنند كه افراد براي سلامت بدن و جلوگيري از چاقي، هفت ميوه و سبزي كم كربوهيدرات را مصرف كنند.
به گزارش پايگاه خبري اوشيدا' كربوهيدرات ها هميشه دشمن سلامتي بدن نيستند، در واقع، غلات كامل مانند جو براي شما مفيد نيز بوده و داراي منابع مهم مواد مغذي مانند پروتئين، فيبر، آهن و ويتامين هاي گروه B است. متخصصان تغذيه هفت غذاي كم كربوهيدرات كه طعم و مزه اي خوبي دارند را براي جلوگيري از چاقي و اضافه وزن توصيه مي كنند.
باقلا
باقلا گياه مفيدي است كه مي توان از آن آردي با مواد مغذي تهيه كرد.
در هر يك چهارم فنجان آرد باقلا در مقايسه با آردهاي معمولي كه يك گرم فيبر دارند، اين آرد 8 گرم فيبر داشته و در عوض چهار گرم كربوهيدرات كمتر دارد و ميزان پروتئين، مواد معدني و آنتي اكسيدان آن ها يكسان است.
شلغم
به جاي ماده غذايي مانند سيب زميني از يك جايگزين عالي مانند شلغم كه دو سوم آن كالري دارد استفاده كنيد.
اين سبزي كم كالري حاوي منابع زيادي از فيبر، آنتي اكسيدان و ويتامين هاي K، C و A است، يك فنجان شلغم پوره شده تنها 35 كالري داشته و 8 گرم فيبر دارد كه مي توانيد شلغم را بخار پز و پوره آن را در غذاها و سبزي ها استفاده كنيد.
كدو سبز و هويج در غذاها
نودل كدو سبز يكي از محبوب ترين غذاهاي كم كربوهيدرات بوده و داراي عطر و طعم خوبي است. از طرفي استفاده از هويج در ماكاروني و پاستا به كاهش كربوهيدرات و افزايش فيبر در غذا كمك زيادي مي كند.
گل كلم
گل كلم مانند شلغم در زمره سلامت ترين موادغذايي شناخته شده و با طعم منحصر به فرد خود مي تواند به جاي پوره سيب زميني از آن استفاده كرد.
گل كلم، فيبر بيشتري از سيب زميني داشته و براي افراد داراي قند خون بالا بسيار مفيد بوده كه كافيست اين سبزي را به صورت پوره در آورده و براي بهبود تاثير و طعم آن كرفس و جعفري به اين پوره اضافه كنيد.
برنج كلم بروكلي
از كلم بروكلي به عنوان يك جايگزين برنج استفاده مي شود، اين سبزي را مي توانيد به صورت پوره، بخار پز شده يا سرخ شده در روغن زيتون به عنوان جايگزين برنج استفاده كنيد.
كلم بروكلي حاوي فيبر، ويتامين K و ويتامين B6 بوده و خطر به ديابت و بيماري هاي قلبي را كاهش مي دهد.
كدو رشتي
با جايگزين كردن ماكاروني يا پاستا با كدو رشتي كالري دريافتي را كاهش دهيد و فولات، پتاسيم و فيبر بيشتري دريافت كنيد.
يك فنجان از پوره اين كدو، تقريبا 200 كالري و 30 گرم كربوهيدرات دارد. به علاوه، اين كدو يك ماده غذايي براي بهبود و تقويت سيستم ايمني بدن و حاوي مقادير زيادي ويتامين A است. اين كدو را مي توانيد با مارچوبه، رزماري، ميوه كاج و سبزيجات تازه تركيب و مصرف كنيد.
ساندويج سيب
كره بادام زميني و پنير را لايه برش هاي سيب ساندويچ ماليده و آن را با به عنوان يك ميان وعده با فيبر بالا مصرف كنيد.
8006**3042 دريافت كننده: نرگس تيموري **انتشاردهنده: محدثه حيدري گرجي