به گزارش ايرنا محمدرضا پورابراهيمي روز شنبه در يازدهمين جشنواره كارآفرينان برتر استان كرمان افزود: كارآفرينان با رويكرد دانش و درك صحيح از بازار، ايده پردازي مي كنند اما در عمل با محدوديت هايي مواجه ميشوند كه بايد اقدامات اساسي براي تامين مالي صورت گيرد.
وي تصريح كرد: توانمندي هاي انساني و شرايط موجود اقتصادي كشور ضرورت توجه به كارآفريني را نسبت به گذشته بيشتر مي كند.
رئيس كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي گفت: جايگاه فناوري كشور در سال هاي اخير در دنيا 25 رتبه ارتقاء پيدا كرده و در آينده شركت هاي دانش بنيان به بازار بورس وارد خواهند شد.
وي گفت: مسائل اقتصادي، معيشت، اشتغال جوانان و همچنين ظرفيت هاي علمي و تخصصي، علم و فناوري توجه به كارآفريني را الزامي مي كند.
پورابراهيمي با بيان اينكه استان كرمان يكي از سه استان پايلوت اقتصاد مقاومتي در كشور است تصريح كرد: توجه به كارآفريني از اهميت زيادي برخوردار است و مي تواند توجه به اين موضوع مهم استان كرمان را به عنوان يك استان نمونه كارآفرين در كشور مطرح كند.
وي تمركزگرايي را يكي از مشكلات كشور دانست و گفت: افزايش اختيارات استان ها در برنامه ششم توسعه يكي از اقدامات مهم انجام گرفته است و با افزايش اين اختيارات سازمانهاي متناظر مي توانند اختيارات را از ستادهاي مركزي بگيرند.
نماينده مردم كرمان و راور در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه تامين مالي سنتي دغدغه فعالان اقتصادي است تصريح كرد: 80 درصد فعالان اقتصادي و كارآفرينان با مشكلات بانكي مواجه هستند.
وي افزود: وعده تغيير نظام بانكي را در پايان مجلس نهم داده بوديم و در مجلس دهم اين موضوع مورد بررسي و پيگيري قرار گرفت و قانون نظام بانكداري در كميسيون اقتصادي مجلس تصويب شد كه اكنون وارد جزئيات آن شدهايم.
پورابراهيمي با اشاره به نظرات فقهي مراجع تقليد در خصوص نظام بانكي گفت: حمايت خوبي از سوي مراجع تقليد، فعالان اقتصادي و مردم داشتيم و قانون جديد نظام بانكي را از اوايل سال آينده در دستور كار صحن علني مجلس قرار خواهيم داد.
وي اظهار كرد: اميدواريم پس از گذشت 33 سال در تابستان سال 96 بتوانيم قانون جديد بانكي متناسب با رويكرد فقهي و اسلامي و ظرفيت نظام بانكي در دنيا را عملياتي كنيم.
رئيس كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي بيان كرد: همراهي براي رفع مشكلات و رفع قوانين مزاحم مي تواند به اين جمع كارآفرين كمك كند و آمادگي داريم در كميسيون اقتصادي مجلس نظرات و پيشنهادهاي كارآفرينان را بشنويم.
وي افزود: حضور استاندار اقتصادي، فرصت بزرگي است و مجمع نمايندگان استان و تمامي مسئولان استان آمادگي دارند تا كارآفرينان استان كرمان را مورد حمايت قرار دهند.
رئيس اتاق صنايع، معادن، بازرگاني و كشاورزي استان كرمان نيز در اين آيين گفت: اگر به كار آفرين و سرمايه گذار اهميت دهيم و همه فكر مسئولان متوجه رشد كارآفرينان شود و فضاي رشد كارآفرين را فراهم كنند، اتفاقات بسيار خوبي براي كشور رخ خواهد داد.
سيد مهدي طبيب زاده افزود: بايد در زمينه اينكه چرا كارآفرينان استان كرمان رغبت نشان نمي دهند و حلقه بين ثروت و ثروت آفريني را ايجاد نكرده اند، آسيب شناسي شود.
وي تصريح كرد: با توجه به ظرفيت ها و پتانسيل هاي بالا، توان خلق مزيت در استان كرمان وجود دارد اما نتوانستيم از اين فرصت ها استفاده كنيم.
رئيس اتاق بازرگاني كرمان گفت: مركز پژوهش و تحقيقات اتاق كرمان، به دنبال شناسايي پيشران هاي اقتصادي استان است و در اين مركز بخش هاي اقتصادي كه مي تواند بيشترين اثر را در درآمد سرانه داشته باشند، شناسايي و به جامعه معرفي مي شود.
وي بيان كرد: اتاق بازرگاني كرمان آمادگي دارد نقشه راه شناسايي و پرورش كارآفرينان و همچنين فراهم كردن شرايط كار و رفع موانع كارآفريني را با همكاري ساير دستگاه هاي مرتبط آماده و فراهم كند.
طبيب زاده گفت: متاسفانه امكان جذب 80 درصد از استعدادهاي استان در شرايط فعلي وجود ندارد و بسياري از اين افراد به استان هاي و يا به كشورهاي ديگر مي روند.
وي تصريح كرد: ما به دنبال مركز شتاب دهنده براي ايده هاي نو و خلاقانه هستيم تا ايده هاي ناب به منصه ظهور و تجاري سازي برسند كه اولين مركز در كرمان به زودي راه اندازي مي شود.
يازدهمين جشنواره كارآفرينان برتر استان كرمان با حضور مشاور وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي جمعي از نمايندگان مردم استان كرمان در مجلس شوراي اسلامي و مسئولان استان در محل اتاق بازرگاني استان كرمان برگزار شد.
خبرنگار: داود رجبي بهجت ** انتشار دهنده: رسول محمدحسني
7437/3028
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۵
كرمان - ايرنا - نماينده مردم كرمان و راور در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به محدوديت هاي مالي كارآفرينان گفت: كارآفرينان براي استفاده از ظرفيت بازار سرمايه به اين بازار ورود پيدا كنند.