تهران-ایرنا - نویسنده و كارگردان سینما از گلعلی بابایی نویسنده دفاع مقدس به عنوان الگویی برای جوانان یاد كرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، نادر طالب زاده روز یكشنبه در نخستین برنامه از سلسله آیین‌های بزرگداشت هنرمندان انقلاب اسلامی (اوج‌ هنر) گفت: جنس كارهای بابایی از كارهای متنوع و ادامه دار در حوزه ادبیات مقاومت است و او الگویی برای جوانان و همه محسوب می شود.
وی افزود: زمانی كه بابایی كتاب «همپای صاعقه» را نوشت، كسی فكر نمی كرد به چنین جایی برسد كه بارها چاپ شود و رهبر معظم انقلاب از آن تجلیل كردند.
طالب زاده گفت: بابایی و حسین بهزاد را برادران پیشتازی می دانم كه 25 سال پیش در روزنامه كیهان مقالاتی درباره سرداران دفاع مقدس می نوشتند و این برادران 20 سال جلوتر از زمان بودند.
وی افزود: بابایی و بهزاد همچنان جوان و با خلاقیت هستند و انقلاب اسلامی هنوز نیازمند معرفی ادبیات جبهه و جنگ است.
آیین تجلیل از گلعلی بابایی، نویسنده ادبیات پایداری كه بیش از 25 سال در ثبت تاریخ دفاع‌ مقدس تلاش كرده است، با حضور اهل هنر و فرهنگ و یادگاران دفاع‌ مقدس در نخلستان سازمان اوج در حال برگزاری است.
بابایی كه به تازگی برای كتاب «پیغام ماهی‌ها» توانسته جایزه بخش مستندنگاری جشنواره ادبی جلال آل احمد را كسب كند، با بیش از 30 جلد كتاب در حوزه تاریخ دفاع‌ مقدس، مستندنگاری‌هایی در این راستا به رشته تحریر درآورده است.
رهبر معظم انقلاب آثار گلعلی بابایی را تحسین كرده و در نوشتاری با اشاره به بابایی و دوست و همكار قلمی وی حسین بهزاد مرقوم فرموده‌اند: «... به این دو برادر بلندهمت آفرین می‌گویم و از زحمات با ارزش ‌شان تقدیر می‌كنم و به فتوحات آینده ‌شان دل می‌بندم.»
نصرت الله محمودی نویسنده دفاع مقدس نیز گفت: شهید سید مرتضی آوینی پس از قبول قطعنامه گفت كه كارمان تازه شروع شده و می توان گذشته را جبران كرد و آثار بابایی این نگرانی را رفع كرد و آثار او از كارهایی است كه بوی شلمچه و مناطق دفاع مقدس را می دهد.
مسعود ده نمكی كارگردان سینما نیز با بیان خاطراتی گفت: یكی از پژوهشگران خارجی معتقد است كه سینمای جنگ و دفاع مقدس بیانگر واقعیت های جنگ نیست و شهید آوینی را راوی واقعی جنگ دانست كه فیلم های مستند او بیانگر واقعیت های آن دوره بود.
وی افزود: ما باید قدردان راویان جنگ باشیم كه اگر بابایی و امثال او نباشند قهرمانان جنگ را نخواهیم شناخت.
حسین یاری و اصغر نقی زاده بازیگران سینما در این مراسم حضور پیدا كردند و نقی زاده با بیان خاطراتی از هشت سال دفاع مقدس از بابایی به عنوان رزمنده و نویسنده ای یاد كرد كه برای كشور اقتدار آفرید و نوشته های او در روز قیامت باعث عبور وی از پل صراط خواهد بود.
این بازیگر سینما با تاكید بر زنده نگه داشتن یاد شهدا و تجلیل از رزمندگان دفاع مقدس گفت: اگر فكر آمریكایی هم داشته باشیم باید یاد بگیریم كه نمی توان رزمندگان را فراموش كرد.
در این مراسم خانواده های سرداران شهید همت، كریمی، دستواره، وزوایی، احمد متوسلیان و حسین همدانی حضور دارند.
نخستین آیین «اوج‌ هنر»، در تجلیل از گلعلی بابایی در نخلستان اوج واقع در خیابان طالقانی، خیابان برادران شهید مظفر شمالی، سازمان هنری و رسانه‌ای اوج برگزار شده است.
فراهنگ**1003**1027** خبرنگار: محمد رضا جعفرملك** انتشار دهنده: محمدجواددهقانی